biraz grafik çalıştım da en kötü ihtimal 87300 (bist 100),bist 30 109500 tutmalı NŞA.(İLAVE YENİ BİR OLUMSUZLUK GÖRMEZSEK)
Printable View
biraz grafik çalıştım da en kötü ihtimal 87300 (bist 100),bist 30 109500 tutmalı NŞA.(İLAVE YENİ BİR OLUMSUZLUK GÖRMEZSEK)
1 yılda aşı kullanılabilir duruma gelinceye kadar, virüs yayılabileceği kadar yayılmış olacak..
aşının mantığı, hasta olmadan evvel, virüs bünyeye girmeden önce yapılması, vücudun o mikrobu tanıması ve savunmasını oluşturması..
hasta adama aşı olur mu
Enfekte olanlarin buyuk cogunlugu hafif etkilerle atlatacak ama bagisiklik kazanmayacak. Yani tekrardan viruse yakalanabilir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
virüsü yok ettiği söylenen ilaç ya da tıbbi cihazlar hastalığın son evresinde kullanılır gibime geliyor..kanserli hücrelerin alınması gibi..
muhalifler bu ülkenin sigortasıdır.. 17 yıldır söyledikleri her şey doğrulandı.. bakın.. her şey.. bu muhalefetin tarihsel okumasının çok doğru olduğunu göstermesi yanında akape denilen şer zihniyetin bilinçli kötülüklerinin ısrarla sürdürüldüğününde bir göstergesi..
bakın.. mesela..taze bir örnek.. böyle sayısız var.. cehape istanbul belediyesindeki yolsuzlukların araştırılması için önerge vermiş.. akape ve yavrusu sözde milliyetçi mehape bu önergeyi reddetmiş.. yani araştırılmasın demiş..
https://www.milligazete.com.tr/haber...dan-reddedildi
bunu en çok kendilerini sureti haktan gösterip muhaliflere çakmaya çalışan konformist kafaların anlaması gerekir..neden böyle.. neden bu aleni rezalet ve benzerleri bu ülkede yaşanabiliyor diye.. temelinde ne var ? muhaliflerin "her işe burnunu sokması ve araştırması, sorgulaması mı?" yoksa iktidarın aleni rezillikleri bile utanmadan yapmaya devam etmesi mi?
Bu asi olacaksa hebatit ya da tetenoz asilari gibi olmali. Titren iyi oldugu muddetce asiya ihtiyac duyulmamali.
Ben bu sene grip asisi oldum ama yine grip oldum. Belki olmasam daha agir atlatirdim. Asi hastaligi engellemiyor ama etkilerini zayiflatiyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.