bugun satan beklenenden az gelırse bu fıyatlardan gerıye bıraz zor koyar...
Printable View
Ulan 21 yıldır bu işlerin içindeyim, o zamandan bu zamana aktif olarak işlem de yapıyorum...her yıl, bu sene çok şey öğrendik, artık böyle olmaz diyorum..bakıyorsun, yine başka bir yenilik.
2019 yan kağıt çılgınlığıydı, bana böyle para lazım değil dedik, kenarda durduk..ama bu kadar süreceğine de %1 ihtimal vermezdim...hala tutuyorlar bu kağıtları.
pandemi vs bu da çok şeyi değiştirdi..belki ondan bazı şeyleri anlamakta zorlanıyoruz...bir de hacim konusu var 2-3 gündür....50-55 milyar hacim nedir, bugün de 70 olur herhalde...üstelik fiktif de değil, çoğu gerçek alım satım.
çok enteresan...ya dev bir trend başlangıcındayız, ya da köprüden önce son çıkış..ya da yeni bir şey daha öğreneceğiz.
öğrenecek bişey yok aynı şeyler.
avrupa amerikan rus emerging bankaların pd dd leri açıp ekrana koyun. fazla bişey bilmeye gerek yok...
Mesela şu soruya adam gibi bir cevap bulamadık...garanti son bir yıldır neredeyse her gün, birinci seans alıyor, ikinci seans da çoğunu satıyor...buna ters işlem neden yapılmıyor, ya üzerine oynanamayacak kadar büyük, ya da başka bir şey...yoksa tufan cömert e sorsan, kem küm, müşteri der.
var mı bu soruya tatmin edici bir açıklama.
dolar tarhiinde olmayan barlar geldi :)
bam bam...
dua ediyorum ubnlar hazırlık olmasın..