Sayın JAS öğrenmek açısından eğer anlatmak çok zor değilse güncelleme sebebiniz nedir.
Printable View
Tamam kavga etmeyin arkadaşlar, itiraf ediyorum pala benim :drunk:
Bakın size tüyoyu Ekim vade bitmesine iki gün kala Aralık vadeye lönk giriyorum diye işareti verdiydim, tabii bunu kimse annamadı, senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir formasyonu neticesinde, ücgen eşliğinde, sen ona o öbürüne o da sana takarak piyasayı şişirmiş olduk :he:
Ben aslında 1658 maliyetli lönkü tutuyorum,üçgen el değiştirsin diye arada başka aracı kurumdan şort yaptım ve onu zararına kapattım, aslında amaç ilk lönkümğn akıbeti idi tabii bu vesileyle makinada ki jeton miktarı çoğaldı, netice itibariyle. vade başında lönk ve vade sonunda doğru tekrar lönk diyerek kafaları karıştırdım...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...67#post5579967
Şaka yaw şaka takılıyorum, bilsem tutmazmıyım. :)
Bu vade bitsin, Osbir aralıktan sonra daha denüşük bir planım var :drunk:
https://i.hizliresim.com/l8mwn70.png
Caho'ya cevabını zamanında verdim. Bu da sana olsun. Artık yazmayacağım.
Senden bir Cacık olmaz diyene cevabımı piyasada verdim. Sana da veriyorum. Boş ver.
Benimle ne sıkıntın var anlayamadım. Niye takılıyorsun? Mert bilmediğin insanlara niye sataşıyorsun.
Sorun nedir?
Sana bir şey ispatlamak zorunda mıyım?
Zor değil Sn ENGRANDMASTER,
Temel nokta FDow'un 33350 yi aşağıya kırmamasıdır. Dolayısıyla bu seviyeye kadar olan tüm geri çekilmeler sadece düzeltmedir. Hangi seviyeye kadar düzeltme olacağına ise Fibonacci seviyelerine bakılır ve bir tahmin yapılır. Bu sadece bir tahmindir.
Düzeltme başladığında kaba bir tahminle 35125 seviyesinde bu düzeltme bitebilir diye düşünüyorum. Olmadı, neredeyse 34000-34100 civarına kadar indik. Bu düşüşü nasıl yorumlayabiliriz:
1) (%51 olasılık diye bir önceki yazımda açıklamıştım)Tüm bu düşüşü normal şartlarda A dalgası, şimdi yaşanan yukarı düzeltmeyi B dalgası olarak düşünebiliriz. Bu durumda C dalgasının 33800 civarında sonlanması gerekir. Ben biraz sarkmayı da düşünerek 33700 yazdım ama 33350 üzerinde herhangi bir seviyede de sonlanabilir, EW açısından da bir sorun olmaz
2) (%49 olasılık) Tüm düşüş düzeltmenin tamamı olarak ta düşünülebilir (ki bu düşünce bana biraz ters gelse de bu duruma göre de önlem almak gerekir). Bu doğru ise bu durumda doğrudan yeni zirveye gidilmelidir (Sn sindoma53'nın DOW analizindeki V çıkışı gibi).
Çok sıkıcı bir bekleyiş.