-
25 milyar liralık kredili hesap varmış. Hesapları koruma oranının altına düşürüp , aracı kurumların habersizce o kredili hisseleri satmasına sebep olacak hareketi yapanları 2 sene sonra yakalar SPK
Ve bu hareket ile viops short kontrat açarak , kaldiracli düşüşten parayı 5 günde 2 kat yaptılar
SPK 28 nisana uzatti ters repo kısa vade fon kredileri v.s ödemesi olan fonları, aracı kurumları
Yani yarın çakallar long olur viops da ve düşüş bitti, diye düşünüyorum endekste
-
Bizim hissede de kredili müşteri varmış
Aracı kurum acımaz, koruma oranının altına düşen hisseyi aktif fiyattan satar anında müşteriye hiç sormadan
Kredili işlem yapmanın zararları bunlar işte
15 kademe birden tek emir ile düşüyor idi tahtada.. manyak mı bunlar, niye satiyur ki diye düşündüm. Meğer ki satan kişi hissenin sahibi değil, aracı kurumlar satmış koeuma oranı altına düştüğü için hissenin fiyatı
Vee bunu bilenlerde hisseye destek olmadı. Kredili hesaplar dökülsün diye bekledi hepsi
Endekste baya bı patlattılar kredili hesapları..bizim tahtamizda çok fazla kredili hesap yoktu
Patron uyanık adam mış
Endeks göçmeden önce çıkardı malı elinden
Bu ters repo / kısa vade kredi geri ödeme süresinin bittiğini bilenler erkenden sattılar endekste ki hisselerini. Bilmeyenler nanay oldu
Bizim tahta hacimsiz düştü, yani kolay toparlar
İş yatırım çok sattı endekste bu düşüşte
Ne kadar çok kredili müşterisi varmış ve yaaa
-
25 milyon lira hacimle tavan olacak kıvamda
Tabi bu potansiyeli görebilecek kalitede yatırımcı var mı tahtada bilemiyorum
-
1000 lot aktif mal satıp 11,17 seviyesine kadar verdi ankotun biri
Amacın ne kardeşim ?
İyice zıvanadan çıktınız be kardesim.
Düşmanca satışlar bunlar
Psikolojik sorunu yada bi intikam içgüdüsü var bu işlemleri her kim yapıyorsa
300 milyon lira 2923 de kar beklediğim şirketi 37500 TL paraya tabana götürecekler neredeyse
Tmm kardeş, sende hissenin %1 i var diye bu kadar da mı sade edilmez ki art niyetli satışlara
Hiç mi vizyon yok sende yaww
-
Bizim tahtada kredili işlem yasak. Ayrıca brüt takas da var. Kimse cesaret edemez bu kdr sığ tahtada kredili işleme.
-
Breysel banka kredisi çekip parayı yatırım hesabına aktarıp hisse almak zor değil , yatırım hesabının olduğu bankadan.
19 kademe birden satıldı şimdi tek tuş ile. Gayem nedir arkadaş?
Merak ediyorum bu mantık dışı satışların sinunda yaşanacakları.
Korku filmi çeviriyoruz sanki tahtada. Gözaltı pazarında ki iflas etmiş ekşi sermayeli hisseler bile böyle kalleşçe satış yemiyor
Bütün bu satışları kaydediyorum. SPK nın araci kuruma bu satışları yapan kişiye nedenini sormasını isteyeceğim.
Bu satışların altindan kimler çıkacak merak ediyorum.
Haramzade oldukları, ciddi yatırımcı olmadıkları, tahtaya çomak soktukları çok belli.
İyi bir haber yollamayı beceremeyen şirketimiz müsade etmiş sayiyorum bu absurd işlemlere
-
Sayın Külyuyar, kademeler sığ, kendiniz söylüyorsunuz, adam çıkmak istiyor alıcı yoksa 15 - 20 kademe iniyor aşağıya fiyat. Sabahki satış stop patlatmak için de yapılmış olabilir, takdiksel yani.. Tahta brütte, bir süre daha böyle devam eder, sonra kademeleri oyuncu doldurur.. A1 Capital arzının bekletilmesi konusunda ise pastanın ne kadar büyük olduğunu düşünerek rahatlatıyorum kendimi.. Şuan tahta ölü numarası yapıyor, iyice unutturdu kendini piyasaya.. Pasta büyük olunca, oyun da büyük oluyor.. Umarım beklediğimize değer.. Ve umarım artık piyasa buradan döner..!
-
Sn kulyutar gibi akıllanmayan birisi de benim.[emoji854]
10.60-10.70 arası portfoye bir miktar daha ekledim.
Ne zaman akillanacagim bilmiyorum.
Hayırlısı bakalım
Ytd
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.