Evet bugünkü ortam işlem hacmi ve iki gündür gördüğü tepe noktası alıma start verdirdi bana.Yarın bereketli bir gün bekliyorum hayırlısı.
Printable View
Evet bugünkü ortam işlem hacmi ve iki gündür gördüğü tepe noktası alıma start verdirdi bana.Yarın bereketli bir gün bekliyorum hayırlısı.
Bu hareketler için yorum yok mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Insan sormadan edemiyor; aynı soruyu kendime de sordum. Biz bu kağıdı neden 1.70-1.80 e düştüğünde almıyoruz da 3 e yakın fiyatlardan alıp stop olamayıp fiyati düştükçe maliyet dusurecegiz diye yirtiniyoruz?bizzat yaşadım 1.70 leri görünce demekki 1.60 Lara hatta bölündüğü 1.40 Lara gelecek dedim. Aynı şey egeen içinde geçerli 388 liradan egeeni kim almaz? Sen ben işte [emoji1]
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O sorunun cevabı temel ve tekniği takip edeceksin.Her düşük yer alınacak yer değil her çıktığında daha da çıkacak anlamına gelmez.Bu arada biz bunu 1.40 dan da 1.80 den 2.50 de 3.10 da aldık ve güzel ekmek yedirdi.
Tabiiki biraz da şans olacak nitekim bazen teknik tutuyor temel patlak veriyor.Yada tersi.
Petkim in haline bir bakın 5 li 6 lı seviyelerde olması gereken kağıt 3.40 larda sürünüyor 2 sene önceki fiyatı birde enflasyonu kat vay ANAM vay.Hiç bir hisseyle nikah kıymayacak sın çok kazanmak zengin olmak isteyenler kumarhaneye gidecek.Temel ve teknik NOKTA.
SAYGILAR SEVGLER
Borsa yorumda metal ambalajların en sağlıklı olduğunu okudum olumlu yansır diye düşünüyorum
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzdük yüzdük BNTAS ın kuyruğuna geldik.Öncelikle bist 100 ün bu hafta 100 bin i test etmesini bekliyorum.Bntasın da büyük ihtimalle yarın sabah tan start vermesini bekliyorum.Ve hafta boyunca pozitif seyir izleyecektir ve sonunda o kırmakta zorlandığı yeri 3.14 ü gene test edecektir.İkin ci sıkıntılı yer olan 3.03 (şansa yarınkı tavan fiyat)ya yarın yada salı orya değmesini bekliyorum.
Eğer 3 ün üzerinde 2 gün kapatırsa haftalık tada 3.15 kapatma ihtimalini hayli yüksek görüyorum.
SAYGILAR SEVGİLER...
Evet ilk hariketini sabahtan 2.93 e değerek yapmış bulunuyor.2 kere 2.92 yi denemiş ve oradan geri dönmüş tü.Daha önceki günlerde(burası ara direnç olarak görebiliriz).4 saatlik grafikte de al vermeye başladı.Öğleyin yada akşama doğru 2.93 ü tekrar deneyecektir burasını kırar en az 2.95 e değerse start ı onaylamış olacaktır.
SAYGILAR SEVGİLER