Herkesin zayıf elini görmesi ne kadar kötü büyük oynadığı zanneden bir oyuncu için...:)
Printable View
Herkesin zayıf elini görmesi ne kadar kötü büyük oynadığı zanneden bir oyuncu için...:)
Kurda 5 seviyesinin aşılması, psikolojik bir tatmin ve rahatlama sağlar mı?
Yoksa daha da mı azgınlaştırır ruh halini?
Artık ekonomik kavramlar yerine, içinde bulunduğumuz durum bir hastalıkmış gibi, tıbbi kavramlar kullanmaya başladım.
Hayırlara vesile olur umarım. :)
Konuyla ilgili olarak bir kısmını alıntıladım..üzüntü verici..:)
Alıntı:
Erdogan's Weak Hand
……………
The United States can take a page from Germany's playbook; Germany experienced a similarly strained relationship with Turkey in recent years. Erdogan accused German authorities of ''Nazi practices'' after they blocked Turkish ministers from holding rallies targeting diaspora voters during the referendum campaign. The Turkish government refused to allow a Bundestag delegation to visit troops at a Turkish air base. It also arrested several German citizens on baseless charges. Berlin responded by implementing policies with economic costs while preserving lines of communication with Ankara, a strategy that has proved successful so far. It updated its travel advice to warn German nationals of the risk of arbitrary detention and its limited capacity to help; announced a review of German state guarantees for financing exports to Turkey and said it could no longer guarantee German corporate exports; and withdrew its support for near-term upgrade of the EU-Turkey customs union. Following Turkey's release of German political prisoners earlier this year (including journalist Deniz Yucel) and its recent decision to lift the state of emergency, Berlin announced that it was relaxing its travel advice and lifting sanctions.
Russia, too, has achieved results in its relationship with Turkey using economic measures. After the Turkish military shot down a Russian jet that violated its airspace in November 2015, Moscow issued sanctions and travel restrictions that ultimately led to an apology from Erdogan the following summer.
The Turkish economy is even more vulnerable to external shocks now than it was then, making it an important potential leverage point for the United States.
"Çukurdan çıkmak için yapılabilecek en iyi şey önce kazmaktan vazgeçmektir."
Sevdim bu lafı...:)
Desene enki, zayıflığımızı, kapıştığımız her devlet dilediği gibi kullanıp istediğini alıyor.
Almanya, Rusya istediklerini aldılar...
Şimdi sırada ABD...
Trump'ın Texas Holdem'den başka bir bildiği oyun yok.
Önünde dağ gibi fiş.
Bizimki durmadan Kasımpaşa usulü blöf yapmakta...
Ve neden durmadan kaybettiğini de Bilal'e soruyor.
İşimiz zor.
Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, mahkemenin Rahip Andrew Brunson'a ev hapsi vermesi üzerine, Türk İçişleri ve Adalet Bakanlarına yaptırım uygulayacaklarını açıkladı.
Dikkat ediyorum da yandaş medya, bu durumlarda pek sevdiği o klişe başlığı atmamış...
Hani "küstah tehdit" gibi...
Hürriyet : "skandal yaptırım açıklaması",
Milliyet: " ABD den skandal açıklama"...
Vatan: "ABD'den skandal yaptırım açıklaması"...
"skandal" benzetmesi uygun görülmüş müştereken...:)
Yumuşak bir yaklaşım.
ABD Hazine Bakanlığı, ABD vatandaşı Papaz Andrew Brunson'la ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e yaptırım uygulama kararı aldığını açıkladı.(Foreks)