Bu hisse için dediğiniz doğru endeks 70 bin olsa 200 bin olsa aynı tas aynı hamam...
Ruhuna el fatiha...
Bir hevesti bir yaprak kıpırdadı sezonu kapadı...
Uzunca bir süre kış uykusuna yattı uyanana kadar takibe değmez...
Muratz dialektik tr1919 ve seddulbahir neden yazmaz oldu genel kurul sonrası..😲
ben burdayım ... ne diyelim muğlalı, genel kurula katılacak arkadaşlar fos çıktı, herkes kendi derdine yansın, ama ben çokk ama çokkkkk iyi şeyler olacak diye düşünüyorum.. ben maliyeti 33 e çekmiştim, altı düşerse alırım durursa beklerim, haberle alırım... daha ne diyeyimm...:whistling:
Dialektik bir ara 40 a getirmiştin sonra alima devam etmişsin anlaşılan benim maliyet 50 33 olsa bende satmaz beklerdim çünkü zaten neredeyse tum kağıtlar aşırı arttı artmayanlarda akpaz gibi finansal sorun yaşayan firmalar, en azından içini az cok bildiğimiz ve 18 ay beklediğimiz kâğıtta beklemek daha doğrusu gibi
41-42 le girdim arkadşlar ilk aldıra aldıra bu hale geldik, ben dipleri gördüğümüze inanıyorum, daha fazla alamadığım içinde pişmanım açıkçası 32-33 den gücüm yettikçe alıp kenara atmaya devam edecem, firmanın devamlılığından süphem yok, inceleme ve caza konusuda kapandı gibi, kötü bir durum ama firmanın batmasından iyidir..ciro artışı için yakın zamanda güzel bir haber gelir umarım, satan arkadaşlar niçin satıyor merak ediyorum..bugün alış girdim 34 e vermez sanmıyorum...herkese sabır dilerim
Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Ticaret A.Ş.'nin 09.06.2017 tarihinde yapılan 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararlar İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 16.06.2017 tarihinde tescil edilmiştir.
Kamuya ve yatırımcılarımıza duyurulur.
Saygılarımızla.