ağama bundan sonra laf söyleyen karşısında beni bulur :evil::kahkah::oleyo:
Printable View
ağama bundan sonra laf söyleyen karşısında beni bulur :evil::kahkah::oleyo:
Dayı yine benle uğraşıyon, herhalde mal kaptırdın Namık'a..
Ben zaten buradakilere mesaj vermem gereken yerlerde veriyorum. Ama buralarda iddialı konuşmam. 1.23'ten 1 milyon lot alan adam 1.08 gösterdi. Dolayısıyla yine buralardan alıyo diye kimseyi gazlamam, hele bu piyasada. Ama duruşu iyi görünüyor.
"Ben demiştim" demesini biliriz yeri geldiğinde.. Mesela; bundan bir kaç ay önce Seykm'de bedelli gelebilir dediğimde, bana demediğini bırakmamış, mal seykm'de o kadar toplu ki, Namık bedelli yapıp kendine mi sokacak demiştin. Ben mal toplu değil dediğimde de yine son 1 senedir takas aynı diyip saçmalamıştın. Belki de 1 eneden daha eskiden bahsediyoruz demiştim (ya da bunun gibi bir şeylerdi)
Seykm'de 500 bin lot düştü piyasaya bdayısı. Onun üstüne de %20 yaptı. Çok biliyordun bu işleri ne oldu bak tam 500 bin lotu kaçırmışsın. Bence GK'da patrona yanaş arada sana bilgi üfürsün, böyle giderse Matriks ile kafayı yiyeceksin. Bildiğin tek şey buradakileri manipüle edip trade etmek, bak burada hak veriyorum bu trade işini iyi yapıyorsun.
[QUOTE=cirolix;3467103]Dayı yine benle uğraşıyon, herhalde mal kaptırdın Namık'a..
Ben zaten buradakilere mesaj vermem gereken yerlerde veriyorum. Ama buralarda iddialı konuşmam. 1.23'ten 1 milyon lot alan adam 1.08 gösterdi. Dolayısıyla yine buralardan alıyo diye kimseyi gazlamam, hele bu piyasada. Ama duruşu iyi görünüyor.
yok yok bu borsayı öğrenemiyeceksin 1.23 ten aldı 1 milyon lotu doğru
ama 1.28 den satan. kim alan info . satan pramit ve ağanın yan hesapları
"Ben demiştim" demesini biliriz yeri geldiğinde.. Mesela; bundan bir kaç ay önce Seykm'de bedelli gelebilir dediğimde, bana demediğini bırakmamış, mal seykm'de o kadar toplu ki, Namık bedelli yapıp kendine mi sokacak demiştin. Ben mal toplu değil dediğimde de yine son 1 senedir takas aynı diyip saçmalamıştın. Belki de 1 eneden daha eskiden bahsediyoruz demiştim (ya da bunun gibi bir şeylerdi)
Seykm'de 500 bin lot düştü piyasaya bdayısı. Onun üstüne de %20 yaptı. Çok biliyordun bu işleri ne oldu bak tam 500 bin lotu kaçırmışsın. Bence GK'da patrona yanaş arada sana bilgi üfürsün, böyle giderse Matriks ile kafayı yiyeceksin. Bildiğin tek şey buradakileri manipüle edip trade etmek, bak burada hak veriyorum bu trade işini iyi yapıyorsun.
seykim e gelince öyle yazmışsınki sanki ağa bedelli yapmış
sende bunu bilmişsin gibi bedelli haberimi var yok eeeeee
pazartesi günü info 500 bin lot teb e verdi tek kalemde sende
inanmışsın o matrıx varya o matrıx resmin tamamını ortaya çıkarır
at gözlüğü kullananlar onu göremez
ben hiç birşeyi kaçırmam Allahın izniyle sen meraklanma
ama senin mahalleden haberin yok dünyayı anlatıyorsun
kimin hisseyi manuple ettiği ortada 3 kademe alttan almak için
kendini paralıyorsun resmen
beni yargılamayı bırakta benden bişeyler öğrenmeye çalış
sana tavsiyem 22 yılımı verdim borsaya benim gibisini
bu forumlarda çok az bulursun
günde ortama 15 bın lot işlem yapan seykim i tek kalemde 500 bin lotu
adamın birisi çıkıp alıyor sanki deli şey etmiş adamı
bu kadar cahillikte fazla ama
Çok zayıfsın dayı, ya da CİNsin.. Matriks'e bakıp Info'dan TEB'e giden 500 bin lotu gören o gözlerin, Halk ve Oyak'tan önceki günlerde gelen toplam 500 bin lotu görmez... O lotlar gelmeseydi zaten mecbur bedelli yapacaktı. Neyse iyi oldu, vesile ile bunu da öğrenmiş oldun.