-
Mosquito 'nun kastettiğide bu,
Bu kadar ahh almışken, bu kadar kulhakkı yemişken,
kimseye satamazsın evlerini,
değil obrodoviç,
mezardan değil mıchael jackson , elvis presly'i kaldırıp getirsen satamazsın.
Anladın mı.
Sinpaş..
Kimse almaz senden mal
-
Borsa 120k ya degecek yine sanırım. Buralars gelince 77 falan mı olur acaba? Yası kemale ermiş modern hırsızların üstadı Utanmaz herif ne diyordur acaba? Aşdıgımız bedduanın haddi hesabı yok ditçyormudur,tabii ki hayır.
-
Herkes golgesinden korkar olmus, cok yazik! Korkmasi gereken sizler degil, bu yolsuzlugun icinde olanlar!
Gunlerdir burada madur yatirimcilari biraraya getirip ortak hareket etmeye davet ediyorum, kimseden hic tik yok!
Tavuk gibi opulmeye devam o zaman... Yedigi kaba s.can birinden asla merhamet beklemeyin!
Ne yapacaklar? Hakkinizi aradiginiz icin caninizi mi alacaklar? Nedir bu korku boyle?
-
Demircan nerede nasıl arayalım yol göster gelelim
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kardes, ben burada her gun aglayan sahislara ozelden cagri yaptim, hic birinden bir cevap dahi alamadim. Eger bu isten bir sonuc almak istiyorsak, toplu hareket etmeliyiz. Su anda yapacaklarimizi burada acik acik paylasmayi uygun bulmuyorum, cunki suclular ve adamlari tum forumlarda cirit atiyorlar. Bana, guvenilir, gercek madurlardan olusturulacak bir grup lazim. Boyle bir grup kurulduktan sonra ortak kararlar alarak, ortak hareket edecegiz. Kimin kac tane hissesi oldugu, kac para yatirdigi, kac para kaybettigi hic onemli degil. Onemli olan bir araya gelebilmek. Burada bazilari soyle dusunuyor olabilir: Benim 10 milyon hissem var, benim 100 bin hissesi olan bir adam ile bir araya gelmem bana birsey kazandirmaz. Bu tamamen yanlis bir inanc! 10 milyon hissesi olanda, 1000 tane hissesi olan adam da kendi capinda madur dur ve herkesin kaybi kendi capinda buyuktur. Birlikte atacagimiz her adim, hukukun bize tanidigi haklar cercevesince olacak. Boyle bir grup olusturabilecegimize inanan herkes bana ozelden bana mesaj atsin. Boyle bir grup kurulduktan sonra, ilk olarak herkes guven testinden gececek, kisi gercek bir madur degil ise gruptan aninda uzaklastirilacak. Gruptaki herkesin guvenilir olduguna inandiktan sonra acilen harekete gececegiz.
-
Haydar, (gerci adin haydar, maydar degil ama neyse, simdilik sana haydar diyelim) soyle o patronun olacak sahsa, onu hic beklemedigi yerden vuracam. Burada her yeri baglamis bunlari tum detaylari ile biliyoruz ve kendini cok guvende hissediyor ama asla baglayamayacagi yerler var haberi olsun. Allahin izni ile seni de, onu da, sizlere destek olan tum cete elemanlarinin hepsini demir parmakliklar arkasinda gorecegiz. Ahahahahaa ahahaaha gulmekten sandalyemden dusuyordum. Sunu asla unutma, son gulen iyi guler!
-
Haydar patronun hic sevinmesin onu mahkemeye vermiyecegim, mahkemenin cozum olmadigini ben de biliyorum.
Adam 50.000 kaybettim beni de carptilar diyor, diger yandan her gun zevkten dort kose, ahahahahaa ahahaaha diye kahkahalar atarak zarardaki yatirimcilarla dalga geciyor. Oglum senin anan cokak cingenesi, baban'da tinerci mi? Zarar etmis yatirimcilarla boyle dalga gecilirmi?
Aga ve adamlari diyor, ben aga maga tanimiyorum, bilen varsa ciksin soylesin kimmis, ben zararimi kurtarma derdindeyim.
-
Nacizane bi borsacı olarak. Korkmayın aldıkça adamlar kafayı yiyip aşağı basıyorlar. Zaten piyasada yüzde 6 lot var. Adamlar kim de ne var ne yok biliyorlar. Zaten piyasa fiyatı defter fiyatının yarısı. Böyle dursun kilerden buraya geccem. Patron haberin olsun.
Piyasa değeri 170 defter değeri 340 birikmiş kâr 200
:)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.