Beklenen Şubat 25
Printable View
sayın partner, süpersiniz... çok defa al-sat fırsatı verdi, ama satmaya kıyamıyorum. birkaç kez başka hisselerde uzun süre tutup da tam ben sattıktan sonra kaçıp katlayan olaylar geldi başıma. sanki yine ben sattıktan sonra kaçacak diye korkuyorum. çünkü bakıyorum, temeli, tekniği, şirketin sağlamlığı herşey pozitif. bu buralarda olamaz diyorum ama oluyor işte... keşke sizin gibi yapabilsem...
teşekkürler kardeşim..kaçana,gidene hiç üzülme..son durak ta hiçbir zaman inemezsin..kurumsallaşmış şirketler kolay kolay uçup,kaçamaz..koç holding gibi..ortam tabii ki çok önemli..şu an herşey güllük gülistanlık olsa idi bu kagıt 3 haneli idi..neyi gördüm..bu şirket,kızsak ta,söylensek te kurumsallaşmış..ve büyüyor..satıp,alayım dedin ve gitti..karlı sattıysan hiç üzülme..zaten uçsa da son durakta hiçbir zaman inemeyeceksin ,ve o tren muhakkak geri gelecek,aynı duraga..bunlar benim tecrübelerim..1989,dan bugüne değin..yatırım tavsiyesi değildir..sadece 70 yaşın tecrübesi...
Robotlar fink atmaya devam ediyor. Ancak bu konu, çok umutlu olmasam da kimi gelişmelere gebe görünüyor:
https://twitter.com/Berra_Doganer/st...77937412878341
Şuana kadar 36.200 Gorunen en yüksek değer. Bir taklaya bakar:)
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aldığını satmış zaten, bize bir faydası yok. Açıkçası merak edilecek bir durumu da yok.. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.