arkadaşlar yarın kısa vadeli günlük borclanma faiz fonunu yarın bozdurdugumda carşambamı yoksa perşembe günümü alabilirim teşekkürler
Printable View
arkadaşlar yarın kısa vadeli günlük borclanma faiz fonunu yarın bozdurdugumda carşambamı yoksa perşembe günümü alabilirim teşekkürler
Konu başlığı ile uyumsuz ama sterlin diğer yabancı para birimlerine göre kendi bölgesel riskleri den dolayı daha çok düştü. Bu anlamda sterlin yatırımı yapan fon yok galiba. Bunun direkt kendisini almak mantıklı olabilir.
Merhabalar
Ocak 1 itibari ile bir portfoy yapmak istiyorum..Hisse (35%), Değişken (25%Ek 26568), Karma ve Fon Sepeti ( 10% ar) ve EB,Altın (5% er) olmak üzere ve genelde de en iyi perform eden 50 fondan oluşan bir sepet, her bir fon da kendi klasmanında eşit TL lerden olacak..ne dersiniz
https://www.hisse.net/topluluk/attac...8&d=1609181106
Grafik halinde de gösteriyor mu acaba genel portföyü? Ay ay kazançları vs.
Fon Canavarı uygulamasında fonu satın aldığım tarihi bile giremiyorum. Acaba portföyünüzü nereden takip ediyorsunuz? (Genel olarak herkese soruyorum)
investing veya yahoo finance'ta hiçbir yerde fonlar yok maalesef, portföy takibi yapabileceğim.