Hade düşsene
Var malı, beğenmeyen satsın
Printable View
Hade düşsene
Var malı, beğenmeyen satsın
Aşağı 1000 lot vurarak mal mı kaçılır. Elinde 1000 lotu olan için evet, fakat 50 bin lotu olan bu tahtadan öyle bam güm satışlar yapıp çıkamaz. Kim nam güm satıyor?
15.48 i görmüş ve 10 milyon adet hissesi 13 civarında el değiştirmiş bir hisse 10 liraya satılır mı hiç
Akıl izahı yok bu düşüşün
Düştüğü gibi kalkar... Kuralı bakalım ne zaman işleyecek
A1 kapital arzında RTA nin ve Güler'in elinde ki paylar değerlenecek.. bunu bilenlerin yüklü alım yapması gerekirken, patronun hisse satması ezberimizi bozdu.
Çok acımasız olmaya başladı tahtamiz. Yakında birşeyler olacağına delâlet ediyor
Valla iyi ki bu sığırı almışım. Yukarılardan alanlar için birşey demiyorum. Diğer kağıtlarima göre az düştü iyi dayandı. Gerçi bunu yazarız akşamına 9a 8 e dusurmesin de..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşlem hacmimiz 15 milyon lira bile olmaz bugün gözüküyor.
100 bin lit alış verse biri aktiften, tavan oluruz:)))
50 bin lota tabana gideriz
Mayın döşemişler tahtaya. Topuk değil, parmak Koparan mayını. Tuşa bastigin an parmağın kopar:)))
Kama düşüş formasyonu oldu tahtada . Düşen Kamayı tutmaya çalışınca elimiz kesildi
Aylık grafiğe bakınca, 10 TL lik bur bayrak direği gözüküyor 3 vakte kadar. Majör 5 dalgası Elliot ise kemerleri bagka diyordu
Eee hani nerede?
5 günde üst kanaldan kovulduk, alt kanalda sopa yedik.
Vicdansız hortumla girişti tahtaya,.
Acımadı ki , istediği kadar vursun.. içimizden geçmiş tahta, artık hissetmiyoruz acı.
Haydi RTALB, vakit tamam;
Akşam diyordun işte oldu akşam.
Kur bakalım çilingir tahtamızı
Dinsin artık bu kalb ağrısı.
Şu ağacın gölgesinde olsun;
Tam kenarında havuzun.
Aya haber sal çıksın bu gece;
Görünsün şöyle gönlümce.
Bas kırbacı sihirli seccadeye,
Göster hükmettiğini mesafeye
Ve zamana.
Katıp tozu dumana,
Var git,
Böyle ferman etti Murat Güler,
Al getir ilk spek'i Beşiktaşâ€™tan;
Yaşamak istiyorum tavanlarımı yeni baştan.
:))))
Cahit Sıtkı Tarancı da rtalb almış:)))
10.81 'den açılışta 36.000 adet alan kardeşim
;
Varsa bir bildigin söyle bizde alalım
Sen aldin fakat, seans açılınca direk 10.55'e kadar satış yedi 2 dakika da 25.000 adet. / 26 kademe
Tahta yukarı gitmesin diye elinde sopa ile tahtamizda gezinen bi manyagımız var... Aman dikkat, direk kafaya vuruyor sopayı acımadan
Hacim 10 milyon liranın altına düştü gözüküyor.
Double top formasyonu ile tahta bearısh reversal yaşadı .
Ve Tepe kapanış noktasından yaklaşık 5 TL düştü ..
Düşüş sonlandı diye düşünüyorum...
Şimdi ki olasılık;
Düşüşün yarısını geri alıp ( 2.5 TL), 12.30 bandında biraz güç toplayıp, düşüşten önceki (14.10) en yüksek kapanışının Üzerine 5 TL yi geri koyması..
yani bullish continuation formasyonu da devam edip, aylık grafigimizde ki V formasyonunu ikinci bir V ile tekrar yükseliş kanalına sokmasını bekliyorum
Hayaller Paris
Bir yere gideceği yok bu öküzün :)))