Küçük yatırımcı satmadan USD hareketlenmez. DTH ların bozulmasını zorlayacaklar MEDYA algı operasyonu ile.
Printable View
"ALTIN nasıl gidiyor 1450 ye doğru. dediğimde dalga geçmişti çok bilenler! "
Bilneyenlerin burada işi ne değil mi? :)
Ne kadar sevimsiz örneğini görürsek görelim, "ben demiştim" nedense en çok kullanılan tavır...
Söyleyeceğinizi söyleyin geçin.
Merak etmeyin, burada eğleşenler görecektir kimin, ne zaman, ne dediğini...
Arada kaynarız diye korkmayın.
Yeter ki tutarlı olun söylediklerinizle.
Dolar ons güldürdü yatırımcısını.
Gram altın 150 yi görür mü acaba?
Tahtıravalli çalışırsa zor.
Ben, zararı kompanse etmenin yolu olarak, VİOP kısayı çare olarak görmekteyim kendim için.
Gününüz iyi geçsin.
Saddam olayından biraz farklı görüyorum. Saddam'ın asla nükleer bir silahı yoktu. Tüm silahları eski model konvansiyoneldi. Ve tarihten gelen hakkı olan ABD ve İngiliz hükümetlerinin masada Irak'ın bir güneyi bölümü olan uydu ülke Kuveyt'i geri almak istedi. Saddam Hüseyin her zaman ABD ve İngilizlere karşı irade koymayı seçmişti. Tıpkı Kaddafi gibi.. Şu an Türkiye'nin güneydoğusunu ABD ve İngilizler sözde Kürdistan'a hile ile katmaları gibi bir şey.. Türkiye'de bu iş sıkıyor ama Irak ta Kuveyt i ayırmak çok daha kolay olmuştu.. Aslında Kuveyt diye bir ülke de halkta yok. Petrol rezervlerinden dolayı İngilizler ABD lilerin gücü ile Irak tan böldüler... Ama tüm medya Irak Kuveyt i işgal etti diye haber geçtiler...
Allah aşkına samimi olun Google bakmadan bir kişi Kuveyt Başbakanının adını yazabilir mi?
Saddam'ın ipini çeken onu terörist yapan, nükleerci yapan açıklaması şu olmuştur...
- "Irak Devleti Petrolün Varilini bundan sonra USD ile değil Euro ile Yapacaktır..." demesi onu nükleerci ve işgalci yapmaya yetti de arttı..
Ve Irak Devleti petrolün 1 varilini dahi Euro ile satamadan malum sona ulaştı...
Dolar dayak manyağı oldu...
Parite coştu 1,20 üzeri
Altın 1320 yi geçti....
Kaybeden hep ben hep USD
Ne dedim bu altının yükselişi stratejik bir hadiseden.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilincli bir sekilde yatirimcilari yaniltmak icin ugrasan bazi troller var. Euro usd dovmus pataklamis filan. Insanda biraz utamnma olur amacin ne turk parasi degerlenmismide boyle yaziyorsun. Bunlarin mantiga gore euroda turklirasi karsisinda deger kaymetmesi gerekiyor ancak euro zirvelerde.
0.10 - 0.15 arasi seyreden tl bazindan euro dolar makas i 0.70 e cikti.
9 ay once demistim hedefim 1 lira