2 tane iyi haber var biri enerji yatırımı biri bılanco biraz fiyatlama si gerekir ytd.
Printable View
Sevgili Yigit,
Bu sekilde onemli bir bilgiyi SPK mevzuatlarina göre halka acik bir sirket öncelikle Kap ta paylasmasi gerekiyor , Yatirimci
iliskilerindeki sekreterinde bu veya bu tarz bilgileri bildigini sanmiyorum.
Ama ilgin icin tesekkurler.
Firmaya baski yapmak iyidir.
yatirimci@erbosan.com.tr'den Yunus bey ile konuşmamdı. Sizde mailleşip öğrenebilirsiniz. Yanlış beklenti oluşmasın diye yazdım hepimiz aynı gemideyiz :)
Şirket aile şirketi olunca atılan adımlar in bir sebebi vardır bu temel analiz de bir beklenti olusur
Madem rutin bir adım neden kac yıldır degerlenmeye tabi tutulmadı
Atıl bına arsa satısı
Hisse alısları
Vırmanlar
Bir seylerın degısecegının habercısı olabılır
Yanılıyorda olabiliriz sadece bu adımların ne gibi sonuclar ı olabılır
Degerlenme normal borsa sanayi şirketlerınde veya baska sektorlerde malı yapısı bozuk sırketlerde ozkaynak guclendırmek İcin yapılır bu şirkerin oyle bir durumu olmayınca baska sonuc cıkmaz bu işten
Yatırım tavsiyesi degildır
yıllar önce egeen kap a hısse alim kararı acıkladı borsa dakı fiyatın gercek degerını yansıtmadı dedi bir fon ayırıp 1 TL ve 500 TL arasında alım yapacağını kap a bildirdi
Hisse 45 TL de islem görüyordu
Burdakı mesajı alan pozisyon aldı. Kazandı. Yonetım tek lot bile almadı ama piyasa ya hem korku hem guven verdi
Tabi mesaj da korkuyu da enjekte etti 1 TL
Hıcbır zaman net olmazlar
Ytd.
7 Dolar dırenc var burası kırılırsa onu acılır
Baska bir dünya olur
Yatırım tavsiyesi degildır
Terki joe tut şu borunun ucundan dedik bir türlü desteklemedin yakında renkli Türkçe cinemascop kovboy filmlerine benzer yerli ve milli boruların borusu erbosun şahlanış flimini kapalı gişe seyrettirirler sakın şaşırma ytd