Bugünkü pastayı atabilecek var mıdır... Kimler meydana çıkmış, kimler figuranlarini göndermiş görmek lazım...
Printable View
Bugünkü pastayı atabilecek var mıdır... Kimler meydana çıkmış, kimler figuranlarini göndermiş görmek lazım...
HIIIIMMMMM KESİNLİKLE RİZELİ :) tamam da 28 nedir ? Anne Giresun baba Rizeli mi ? yoksa benim eski nikim gibi doğum yılı / yaşınız mı ? Allah yolunuzu açık etsin , lütfen videoları izleyiniz .
Ben iki arkadaşa da teşekkür ederm bilgilerni bizimle paylaştığı için. Umarım ikinizinde tahmin ettği rakamların arasında olur(35 gibi) dostluk kazanır ve bizde kazanırız keşke o rakamlara ulaşsa da bizede güzel bir yeniyıl hediyesi olsa
Keşke olsa ama ben Sait Bey i tanıdığım kadarı ile ilk teklifi duyduğumda elinde olan arkadaşlarıma söyledim zaten , yabancı o miktara çıkmaz , Sait Bey de 10 değil 12 den aşağı çarpanı kabul etmez.Siz olsanız bu kadar uğraşlarla büyüttüğünüz şirketi kaç yıllık kar ınıza satarsınız , yada evinizi kaç yıllık kira ederine satarsınız.( şunu hatırlatmakta fayda var Enis Bey in hedefi hala 2023 için 1 Bn. $ , zaten bunu söylediği için SPK dan ceza yemişti , açıkcası bende bunu abartı buluyor ve gerçekci olanın 0.5 bn.$ olduğunu düşünüyordum taki Astor un sektör içinde ki atağına kadar.)
Piyasamız ancak bir talip olduğu zaman EBİTDA HEDEF DEĞERİni fiyatlar , eğer anlaşma olacak olsaydı zaten minimum şuan 23 tl. olurdu.
28 oğlanın doğum günü.ben hâlâ anlamadım hesaplama.gelecek 12 aymı geçmiş 12 aymı.
Zaten benim demek istediğim o.şirket temiz batağı yok .borç yok.muazzam büyüme potansiyeli var.herkes bu şirketin sahibi kendisi gibi düşünürse dediğimi anlar.satış olursa bu yazdığım rakam!arın altında olacağını zannetmiyorum.belkide satış pazarlıkları zamana yayılacaktır.bu yazdıklarım sadece kafadan tasarılarını.yatırım tavsiyesi olamaz.