Kağıt 6 hareketini yaparken tacirler topluyordu. Sonra tacirler topladıklarını satınca hisse 3 e düştü. Ama 3 e düşmesine rağmen tacirlerin topladıklarından daha fazla hisseye sahip olmuş görünüyorlar. Gayet ilginç.
Printable View
Kağıt 6 hareketini yaparken tacirler topluyordu. Sonra tacirler topladıklarını satınca hisse 3 e düştü. Ama 3 e düşmesine rağmen tacirlerin topladıklarından daha fazla hisseye sahip olmuş görünüyorlar. Gayet ilginç.
3 günde mallarına kavuştular öyle parça parça alsalardı her gün şu kadar aldık diye haber yapacaklardı kimse satmayacaktı
temiz iş çıkarmışlar hüüüüp cebe 3 günde 3.30 ortalamayla bi dünya mal ytd.
Güzel sat al yaptılar yine verdiler ky nin beynine! 2 maliyetli 40 bin lot hissemizi 5,50 ortalama satmıştık! Bugün al sat sat alllar ile 3,35 maliyet ile 11 bim lot alım ile tekrar geri geldik spek amca! :)) ne oyanttık seni bugün be bana verip benden aldın hep :))aşağı biraz daha sürde mallanalım daha!
Yatırım tavsiyesi değildir.
Patron için bildik amca fonları ilk önce a1 ,ak yatırım ,sonra vakıf sonra tacirden ortalama 2,20-3,50 ARALIĞINDAN topladı! 5,90 ortalam metroda duran patronun malını çıkmasını sağladılar! (950 bin lot)piyasaya! sonra tacir in yine kendi başka kurumlardan alıp tacire tahtadan devedilen mallar tacirden granti yat a (patrona)topluca devir oldu tahtadan patrona! o sıra 5,50,6 dan ky ye itelenen 1 mio lot malda 3,50-4 bandından geri alındı iyi iş değilmi! :))
Yatırım tavsiyesi değildir.
Haydi vertu bir tavan yap millet ne oldu desin yap bir güzellik dostum .Spek aranizdaysa para lazım bana
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.