Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Hergün çoşuyor BİST üstadım Nasil cosma ustadim Dun resmen tum fonlar coktu????
Alıntı: Originally Posted by Webster Nasil cosma ustadim Dun resmen tum fonlar coktu???? Hangi fon çöktü üstadım:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Hangi fon çöktü üstadım:) Hisse yogunlardan hangisi iyi getirdiki
Tcd dun eksi 1.01 yapti
Alıntı: Originally Posted by Webster Hisse yogunlardan hangisi iyi getirdiki İlk beş hisse fonunda pozitif getirdi üstadım:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Tcd dun eksi 1.01 yapti TCD kafasına göre takılan bir fon onun eksi yapması bütüne yayamayız üstadım:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa TCD kafasına göre takılan bir fon onun eksi yapması bütüne yayamayız üstadım:) Takip ediyordum tkf ile tcd hep hemrn hemrn ayni getiriuordu Dun tkf cosmus tcd micmis
Alıntı: Originally Posted by Webster Takip ediyordum tkf ile tcd hep hemrn hemrn ayni getiriuordu Dun tkf cosmus tcd micmis O zaman TKF alın üstadım neden TCD ısrarınız :) En azından ne getireceğini bilirsiniz az çok :) %0 stopajda bonusunuz olur :)