bu arada bugün hangi fon'a geçeyim derken, garanti bankasını kullandığım için onların fon'larınıda inceledim.
açık ara herhalde en kötü yönetilen fon'larda ilk 3'e oynarlar.
bu kadar büyük bir banka nasıl böyle fon yönetir aklım almıyor.
Garanti bankasının en iyi fonu 4. Değişken. Smart fonlardan daha iyi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
08-01-2020, 12:30
kartel1
Alıntı:
Originally Posted by paramanya
Eib Alicam
parayı önce yatırım hesabınıza aktarın.
08-01-2020, 12:33
paramanya
Alıntı:
Originally Posted by kartel1
parayı önce yatırım hesabınıza aktarın.
vadesiz mt2 hesaptan.
40000 adet girdim dusure dusure 36000 adet aldi %90 ini aldim.
08-01-2020, 12:36
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Mustafa
Benim mail adresimi de versen olmaz mi?
😀😀😀😀
İsterseniz ileteyim üstadım fakat müşteri olmadığınız için mail ulaşmayabilir size :)
08-01-2020, 12:41
kartel1
Alıntı:
vadesiz mt2 hesaptan.
40000 adet girdim dusure dusure 36000 adet aldi %90 ini aldim.
Almamış alım talimatı vermişsinizdir. + Adet olarak değil Meblağ olarak alış girerseniz tutarın tamamını almaya çalışır. Adet olarak girerseniz yarınki artışı göz önünde bulundurarak %10 düşük alım yapar. (paranız yeterli gelmeyebilir diye)
08-01-2020, 12:44
servetbey
Banka musteri temsilcinizin bu konu ile ilgili size bir cevabi oluyor mu
Alıntı:
Originally Posted by dell14
INH Fon pazartesi sabah satıs girdim ,para 11de hesaba gecti ama salı sabahı olan fiyatla..simdi bu fon +2 valor ise bugunki fiyattan olması gerekmiyormu ,+1 ise dun oghleden sonra hesaba gecmesi gerekmiyormu ?
08-01-2020, 12:44
paravarhuzurvar
Alıntı:
Originally Posted by kartel1
Almamış alım talimatı vermişsinizdir. + Adet olarak değil Meblağ olarak alış girerseniz tutarın tamamını almaya çalışır. Adet olarak girerseniz yarınki artışı göz önünde bulundurarak %10 düşük alım yapar. (paranız yeterli gelmeyebilir diye)
çok aptalca uygulama hangisi yaparsanız yapın marj uyguluyor ing. başka banka bakmak lazım.
08-01-2020, 12:47
servetbey
Ekran da fonun fiyatinin belirgin olduguna emin olun, bazen gec giris yapiyorlar.
Alıntı:
İng den fon almaya çalışıyorum vadesiz hesapta para var bu islel icin bakiyeniz yetersiz diyor baska bi hesap mi lazım