Elon musk yetiş tesla için bi twitt atıver
Printable View
Elon musk yetiş tesla için bi twitt atıver
merhaba,arada yazıyorum,burada çok dangalak var ve diyorlarki 15 yıldır voptayım falan,yok 100 140 kontrat falan diyorlar,insanları yanıltıyorlar,boş adamlar bunlar,vopta para ancak inandıgın yolda dayanabiliyorsan ögle gelir,al satla vopta para gelmez,vopta tek gerçek vardır,teminattttttttt,teminatından başka dostun yoktur,şunuda sögleyeyim vopta 15 yıl kalabilen adam buraya yazmazzzzzzz
illaki kumar yaparak çok kazanmak isteniyorsa bunu hisse üzerinden yapmak daha mantıklı. öncelikle viop rakamlarda netlik yok. hisse öyle değil ama. örnek olarak GARAN kapanış 9.21 bu kadar net. viop ta bir sürü küsuratlı karmaşıklar oluyor. gerçi bunu ben kendi anlayışıma göre söylüyorum ama sürekli çizmeklede olmaz. birazda rakam olarak takip edilebilmeli. sonuçta o çizgilere yön veren gizli bir el var...
ispatlanması bu kadar kolay olan yolda ne iddia ediyorsun.defalarca buraya senin gibi dangalakları susturmak için yapıştırdım ama ayıp olmasın diye sildim.
yıllarca matematik dersi verdim.(öğretmen değilim öys sonuç belgesinin referansı ile); bir toplumda ortalama zeka 105 tir.
ne kadar kişi üstün zeka ise(120), o kadarda bunun simetriği vardır (90) IQ
NORMAL HAYATTA BUNLARDAN UZAK DURUN.ama bu forumda-sosyal medyada bu mümkün değil.gelir araştırmadan,seni tanımadan konuşur.şimdi ağzına tıkama vakti.ben sana agır gelirim.zaten eski forum elemanı olsaydın bu haltı etmezdin.
-şimdi TÜM ESKİ FORUMDAŞLAR benim 2007 bahar ayından beri VOB da olduğumu bilir (e muhtura haftasıydı).bu somut bir olaydır..gerek forum yönetimi,gerek mesajlara,arşive bakılırsa bu NET OLARAK ORTAYA ÇIKAR..2 kere battığımı da söylemiştim.
-ÇOMAR AKLIYLA gelip te bana akıl verme.burada gerektiğinde trentte beklemesini de biliriz,trade etmesini de.gün gelir bir aylık poz.,gün gelir 2 saatlik pozisyon..
ha 100/140 kontrat meselesi işine en kolayı...
akıllı ol.basit mat. denklemi kuramayan aklınla seni sarma yapacak adama bulaşma..
https://i.hizliresim.com/YAtoHd.png
27 ocak..bir anı..yakın zamanlarında var..ama kafası basmadığı için ürün alıp-satmaktan başka tercihi olmayan vasıfsıza bu gelsin..
170-172.5 arasındada aynı hareketleri yaptı palacım,asla yanında shortçu istemiyor,170-172 arasını tepe kabul ettigim için shortları tutuyorum,hedefim 152-152.5 aralıgı,zaman olarakta bu vade içinde bekliyorum,tepeden hiç degilse 20 bin puan basmalı ama degilmi,shortçu taşmı yiyecek
bir dangalakça trade yöntemi.....sallamış..haydi en zirveden short açtın diyelim.21 ocak günü. 1720 den
1560 oldu..sonra 15 günde 1660 oldu.... dipten 100 puan yükselmiş ve malakça bakmış...ve 20 gündür dar aralıkta..
teknik bir analiz gücün yok,grafik vs...
15 yıldır vobdayım..arada bir vasıfsızlar gelir.ergen güveniyle konuşurlar..sonra defolup,kaybolup giderler.
3-4 lü desteği kıramadı ve bu gerekçe de olunca shortları kapamıştım.eğer desteği kırsaydı arkaya yaslanıp olayın akışına bırakacaktım...
yok efendim vob buraya gelecek-diyecek diyeni direk çizmek lazım.OYUNU KURAN sen değilsen ve bu olayda EDİLGENSEN ,anlık olarak PİYASA YAPICININ planına göre senaryo üretmek zorundayız..
isterse vadeyi 1700 isterse 1500 kapatır..şuan bunu bilen var mı_?