Zararda olduğunuz fonu aldığınız günden bugüne kadar geçen süre zarfında eğer paranız örneğin ppf'de olsaydı ne kadar getiri elde edecektiniz
Onuda hesaplayıp zararın üstüne ekleyeceksiniz
Printable View
ABD borsaları haftayı 19.07.2021 - 23.07.2021 tarihleri arası;
DOW : +1,11
SP&500 : +1,96
NASD** : +2,83
artışla kapattılar. P.tesi günü sanırım kur 8.50 üzerinden hesaplama yapılır.
2023 hazirandan once bizim piyasalardan bir cacik olmaz
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni kurulan Rpd değişken fonun kapta portföy yöneticisi Tacirler geçmişi olan Kubilay Özalp gözüküyor. Ileride performansı ile değişken fonlar arasında ilgi çekici bir fon olabilir.
tatil boyunca ali perşembe'nin kitaplarını okudum çok güzeldi. demiş ki dünyada tüm borsalarda bir loser grubu vardır onlara ne siz yardım edebilirsiniz ne de onlar kendine yardım edebilir, bunlar asla bitmez biri gelir biri gider. biz akıllıların işi onların katır inatlarından faydalanmak. ben de kendi fikrimi ilave edeyim, bunlar dünyanın düz tepsi olduğuna, covid aşısıyla insanlara çip yerleştirildiğine, sokak kedilerine su verirse kedilerin çoğalıp heryeri basacağına, reyizin türkiyeyi uçurduğuna ve tabiki bistin 2000-3000 gideceğine inanır:) işte bizim işimiz onlardan 1000'de almak, onlara 1500'de vermek. aslında herşey bu kadar basit. o yüzden sabırlı olun derim. tamam fon işi uzun vade iş de, artırma azaltma veya ilk giriş yerlerini bilme sanatı çok önemli. gidişat ortadayken niye 6 ay zarar yazalım.