Ek 29306
sdtyi alamadık 100 oldu kaat.
Printable View
Ek 29306
sdtyi alamadık 100 oldu kaat.
Tahminim 5dk 4. Dalga icinde 30 endeks. Benin kirmizi cizgim altta grafikteki yatay kirmizi. Extended 5 bekliyorum 4 bitince . 4. Dalga hersey olabilir o yuzden kapattim shortu. 4 bile kendi icinde baya yukarilar yapabilir. YTD Herkrse bol sans
https://i.hizliresim.com/tpm15g3.jpg
Para arzı fışkırıyor. Borsa düşsün değil mi? Aklınızı alacaklar aklınızı...
benim gundi ye zıt kutup olma durumum yok bu kardeşimiş sistemi benden öğrendi badem spor isim babası olarak özl den çok sordu bizde bilgimiz dahilinde görüşümüzü paylaştık , hele bir düşüşte ipten aldım bunu kendiside kabul ediyor yalnız TEKNİK yok vs üzerinden burada terbiyesizlik yaptı bana ,gundi gibiler bu işleri 2 çizgi 2 indikatör olarak görüyor bu işin sırrı hepsini bütün olarak okuyup yorumlamak , sonra bizim yazdıklarımızı badem sporla ilgili bize anlatmaya başladı:)
burada sistemi öğrenmeye varmı yok kalmamıştır varsa zaten 3 maymunu oynuyordur oda hükümet yanlısı olduğundan:) baş harfi Kemal seside çıkmıyor bu ara :kahkah: kesin bazı tahtalarda pusuya yatmıştır.
kolay gelsin
Hayırlı işler bol kazançlar olsun, napıyonuz beya boyuna go go tar tar gelsin paralar
Eeeee bu işin duayeni gundwane abi yok. O dediyfi bu borsa asla düşmezzz diye
dinleyen yine ihya oldu :)
ARJANTİN borsası eksi 10 yapmıs dun
Bugünkü fışkırtma gundi abinin anısına olsun,hipodromda suyun içinde yarışan tüm atlara ver kamçıyı pala abi :he: