Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG ... etleri hiç begenmemistim :yes: e gayet normal zira orası balık mekanı :kahkah: Bir tek sayın Gaya'yı biliyordum orada et yiyen, bir de siz çıktınız, iyi mi :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Elimde et/ırakı görmezlerse, Reha senin tek gözün körmüydü yahu der, bunnar! :vk: Reha bey ben mesajı yazayım bakalım nasıl tepki gelecek derken Sayın Güneysu'dan gerekli cevap geldi :kahkah: Alıntı: Originally Posted by guneysu :seyt::seyt::seyt:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO e gayet normal zira orası balık mekanı :kahkah: Bir tek sayın Gaya'yı biliyordum orada et yiyen, bir de siz çıktınız, iyi mi :kahkah: Balık bana göre değil Ali bey :yes: hayatımda balık yemedim :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Siz gelin diğer şeylerin ne önemi var :yes: Alıntı: Originally Posted by guneysu :seyt::seyt::seyt: Aha ispatı! :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Balık bana göre değil Ali bey :yes: hayatımda balık yemedim :) O zaman bu yesin, sizi ve sayın Gaya'yı :he: :kahkah: http://i.hizliresim.com/kbQ7ry.jpg
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO O zaman bu yesin, sizi ve sayın Gaya'yı :he: :kahkah: Sevenimiz ne çok Reha bey :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Balık bana göre değil Ali bey :yes: hayatımda balık yemedim :) 3 Olduk siz, ben ve İsmail bey. :bravo: Bunnar ise balık kafası yiye yiye, balık yediğini zannedenler! :yes: Angarada, bana tavuk yedirdiler yahu! :vk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sn. Malum Şahısa üzüntümden, 2. dubleyi koymuşum! :he: Ban de aynı dakikalarda ikilemişim.. :) Zamanlama manidar.. (tam politikacı lafı oldu bea. :evil:)