Sayın bahri sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyorum önce bunu belirteyim. İşsizlik fonu yasa olmasına rağmen bedem ediliyor, BES de de dünya kadar para birikti siz ne demek istediğimi anlarsınız, ucuz kurtuldunuz BES çukurundan.
Printable View
faizi arttırmayacaklar listesine benide ekleyin.. bana göre şöyle düşünecekler; 200baz puana kadar faiz arttırımı doları düşürmekte bir işe yaramayacak .. bu durumda faiz arttırımının gereksiz bir ağırlığına katlanmak zorunda kalacağız.. BU YÜZDEN HİÇ FAİZ ARTIŞI YAPMAYALIM. bunun yerine demogoji yapacaklar ve birkaç işe yaramayan ve kimsenin artık duymak istemediği dövizi düşürmek için attıkları adımlar..
arrrrtırıyorum şaka şaka
gösterir ama vermez
belki fed toplantı günü acil müdahele ile olabilir yoksa ppk'dan bir şey çıkmaz gibi geliyor. gelse de kendine hayrı olmaz zaten..
alıntı
'' Bugün çocukların okul kitaplarını aldık. Tek söyleyebileceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun, sonumuz Venezuella gibi olacak diye korkuyorum artık. ''
tengri yoldaş faiz falan artmaz :D benide yaz
Evet bugün fiyat güncellemesi (zam) yok mu?
Özellikle okul çağında çocukları olanlar,kırtasiye ürünlerdeki fiyat artışını bizimle/forumla paylaşabilir mi?
Ama ltf çok rica ediyorum abartıya gerek yok...
saygılar/başarılar