Bu kadar sinir harbini 2 basamaklı hedef fiyat için çekmem
Bu kadar sıkıntıyı 2 basamaklı hedef fiyat için çekmem
3 basamaklı sayilari hakediyor hissemiz, 1 kuruş aşagisi dese yine olmaz. İllede 3 basamak istiyorum bu hissede
Printable View
A1 Capital'in iyimser bir tahminle 800 Milyon TL 2022 karı gelse 4 çeyreklik, 10 FK ile arz olsa, 8 Milyar TL PD yapar. Bu da RTA için aşağı yukarı 3 Milyar TL gibi bir değerleme kazancı oluşturur. Mütevazi bir yaklaşımla 1 Milyar TL de RTA desek? Toplamda 4 Milyar TL PD oluşur. Bu da 100 Milyon sermaye ile RTA için 40 TL fiyat demektir. Şuan fiyat 11 TL dolayında. Ben 30 TL'ye fitim. Spekülasyon olursa sınır yok, 130 TL de olur üstü de. 30 TL RTA'nın yaklaşık çanak fiyatı? Teknik analize göre 60 TL'ye çanak katlarız. Ama orta vade için temel analize göre 30 TL fena görünmüyor. O da piyasa koşulları el verirse. Çok da şey etmemek lâzım : )
AB ilaç stoklamaya başlamış malınıza sahip çıkın buna da sıra geliyor
İyide hocam bugun aşı lisansı aldık diyen tahta bile +4 den eksiye vardı , bitti dünyada korkuyla mal satma devri bence , bazen kabullenmek gerek ..
Kaç keredir yazıyorum, malum sahsın canı ne zaman para isterse ozaman gider .
Oooo sayın kulyutar 2 senedir tubitak dedi , Londra dedi , mit dedi , konya ve Otokar dedi ... Dedide dedi ..
Adam belli , namı belli , gecen gelen arkadaşlar ne oldu vurup kacacaklardı yok yaaa öyle kolaymı dedim bana kalktı kızdılad uslup adap vs vs dediler yanlıs anlayıp sözlerimi .
Allah askına 15 TL den nefessiz 10 TL ye indi , sanki cok primlemdikde ...
Bakın biste hepsi indi ama ! Hepsi son 2 yılda en az yüzde 500 verdi .
Ben hep diyorum kurus kazanmak istemem , ama tek isteğim malum sahsın evi ocağı yuvası batar per perişan olur umarım.
Not ; zararım yok , olsada para umrumda değil!!!
Fakat bu kadar yatırımcıyı böyle rezil etmek ne bilim hangi dine inanırsan inan izahıda yok mantıgıda yok işte bana göre tabi :)
"Ağa bizimle eğleniyir..."
Diyecek başka bir kelime bulamıyorum
Glryh, prdgs,rtalb birleştirme girişimi olabilir mi? Önce fiyatlarla ayar çekiliyor gibi... Kolaylaştırıcı usulde döndürme falan filan
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş sayfalarda buna değindik
Fakat glryh ve icg nin elinde ki rtalb hissesi niye satıldı?
İşte buna anlam veremedik
Global yatırım satın aldığı 12.35 seviyesinin altına niye gevsedik, onuda çözemedim
130 milyon liralık hissemizi satıp ne yaoaxak parasını?
Fabrika niye açılmıyor halen ?
A1 niye hakem arz edilmiyor
İsmail niye istifa etti?
Kit olayı bitti , A1 life atıl bur surket mi oldu?
ARGE bisuna mı maaş alıyor 6 yıldır?
Sirjet hayrlı bir haber yollamamaya yemin mi etti?
Pazartesiye kadar arz haberi gelir mi ?... Gelmezse umudu keserim artık bahara kadar
Bu kadar uzman oldu herkez , fakat son ceyrek makyajlı dev bilanco gelmeden arz beklemek ne bilim , değüşük bi isyan :)
ARGE ne yapacak ayda bir projemi , durur durur 10 yılda bi süpriz yapıverir , arastırma gelistirmek amacı adı görevi ar-ge ( hem maaşları dert değil , firmalar argeyi devlet teşviği oldugu için genelde pek masraf derdi etmez )
İsmail normal gider , zaten garibim aman aman vakıf degildir çoğu sürece , hangi firmada vakıf ki yatırımcı ilişkileri :) ne denirse onu söyleyenler denler...
Normal birsey gitmesi her firmada olur bu ..
Kit olayı bitmez de , olanı bize neden demezler ilin o kısmı çok enteresan, oda malum sahsın tamamen karakteri işte hep dediğim gibi ...
Daha bugun Fed başkanı testi pozitif dedi garibim covid olmuş ..
Filan falan olaylar syn kulyutar..
Sorun yok 11 lerde bol bol alınız , baktınız moral bozukluğu oluyor Otokar bakın , o adını unuttuğum abiniz vardı onu aklınıza getiriniz hani kuruslardan xxx hissesini alıp binlerden mi ne sattıydı ya heh o işte moral oluverir.
Şurada ne kaldı her yüz yılda bir muhakkak pandemi ilan ediliyorsa eğer ! ( 97 yıl )
Sabır sabır , sabrı sizden öğrendik :)