Yani agam bizimlen egleniyi,ben haticeye değil neticeye bakarım,yani son gülen iyi güler,bugün ABD basınında heberlerde RTE önüne geleni al aşağı ediyor devamlı Türk demokrasine darbe atıyor,bende diyorumki böylece kime yaranmak istiyorki...
Printable View
O şifre olacaktı,çünkü her yazılanı söyleneni tersen okuma huyu vardı,bide fetö diyorlar bize kumpas kurdular söylemi var,imamoğlu,CHP'demi fetöcu?,neyse işine geldiği gibi hareket ediyor,adamın kendisine faydası yok vatana nasıl olsun,olsaydı imam okulu kafasıylan ben ekonomistim demezdi,128 milyar doları yakmazdı faizleri indirirken,şimdi kıçlarını yırtıyorlar KKME yi lav etmek için,zaten gazcı akit hedef gösteriyor dövizcileri bunun gibilerin çoğu,ülkede kafası kesilecek çok gibi neyse...
Kastamonu’da bir süredir uzak kaldığı memleketine dönen Nergiz Acar, kemik ağrıları için güneşlenirken sahilde temizlik yapan dozerin altında kalıp can verdi.
https://www.sozcu.com.tr/
Tamamen kurtulmuş kemik ağrılarından.
YAZZIK yahu bu zamanda böyle ucuz ölümlere pek çok karşılaştım bir tane daha motor ile direğe çarpma ve 17 yaş.
Damper kapagı ölümü ve göle düşen çoçuk ölümü
Niye aileler dikkat etmez ve damper kapağı sabitlenmeden kaynakmı yapılır yahu.Kırık milli kaynakmak için bile kapak sabitlenmeliydi
Ekonomik olarak Merkez indirimi 1,5 puan bekliyorum her kesten ayrı.
Kabine değişikliğide beklemiyorum.
İnanmıyorum o tarafa artı takmıyorum.
Gündemi boğuyorlar fakirlik konuşulmasın vergiler konuşulmasın.