Pastacılar neredesiniz ?????
Printable View
Pastacılar neredesiniz ?????
dohol ve hurriyet günlük alan ve satanlar
https://i.hizliresim.com/Z9ylWG.png
sabır acıdır; yalnız meyvesi tatlidir
inşallah iş yatırımın alımlarınin altında bir oyun yoktur da tatlı meyveyi yeriz dostlar
ytd.
dünkü piyasada gevsemediyse mevcut durumda sorun yok demektir...ekstra bir olumsuzluk olmazsa uzun vadede yön yukarı...
Hisseyi bekleyen takvim konusunda yorum yapacak var mı?
Fiyat Lot Yüzde
1,35 15.039 0,50%
1,36 1.502.984 49,68%
1,37 1.207.772 39,92%
Maşallah dün işim vardı giremedim foruma yazan çizen kimse olmamış 2 sayfayı zor doldurmuşsunuz :)
noldu döküldükmü yoksa, yani hep benmi yazacam ayıp oluyo ama :)
neyse 2-3 gündür piyasa kar...siz abd başkanının saçma sapan tweetleri ile çökmüş durumda
durumun vahametini akşam bloomberg te bir finansçının 2001 krizinden beri bankacılık endexinin en sert düşüşünü yaşadı gibi birşey söyledi
gündüz telden sık sık endexi kontrol ediyordum bir ara -%3 lerde gördüm
aha şimdi dedim hapı yuttuk, önce takip ettiğim birkaç kağıt vardı onlara bakayım dedim onlar da fena cortlamış
daha çok moralim bozuldu, ensonda gözlerimi kapatıp yavaş yavaş acarak bizimkine baktım :) 1,34 anlık endüşük 32 görmüş
ferahladım tavan olmuş kadar sevindim, çünkü bu rakamların altını bile gördük 1 aydır bizim için çok normal
yani işin özeti şuan satış fiyatı kağıdı dgzte ile birlikte iyi ayakta tuttu
fakat piyasa iyileşince ne olacak,
bence çağrı fiyatı belirlenene kadar ve gerçekleşene kadar 1,30- enfazla 1,60 arası gezer dururuz
azının olma olasılığının çok düşük olduğu şu 2-3 günde tespit edilmiştir herhalde
fazlası içinde ( 1,60 üzeri ) çok ümitli olmamak lazım, geçmişteki örneklerdeki izlenimim bu oldu
11,80 civarı çağrısı olan banvit 1-2 ay çağrıya kadar 9-11 arası gezdi durdu sonra 30 lara gitti
ha bizde de aynı hareket olurmu bilemeyiz tam tersi olurmu onuda bilemeyiz fakat uv de istikbal vaat eden bir kağıt...