evet bana bu sene başında swissquote ile anlaştıklarını söylemişlerdi. aylık kesintileri dert etmeyenler için sağlam kurum.
tablonun güncelini yakında paylaşırım.
Printable View
Bu arada eğer yarın 17:30'a kadar e-postama cevap gelmezse Midastan birikimlerimi çekeceğim. Olası kazançlar için vergi verme olayı nasıl olacak? Mart ayında mı beyan etmem gerekiyor?
DM attım. Belirsizlikleri sevmiyorum ve stres yapıyor bende. Yarın öbür gün son günlerdeki gelişmeler gibi şeyler yaşanacaksa yol yakınken alternatif bir yol haritası yapmak istiyorum.
Midas emaillere geç cevap veriyor. Haftalarca bekleyen birisi olmuştu sanki bu başlıkta paylaşmıştı. Dönüş yaparlar da, beni de bu tarz şeyler ayar ediyor.
IKBR'ye yazıyorum destekten, 5-10 saat içinde dönüyorlar en geç.
Doğrudur, kaç çalışanı var ve yoğunlukları nasıldır bilemem. Hassas ve önemli bir soruya cevap verebilecek kişiye belki de ulaşmadan afaki bir cevap vermek istemiyorlar da olabilir. Mağduriyet olacağını sanmıyorum da bu olaylara yeni girişmişken bu son gelişmelerle karşılaşmak hevesimi biraz kırdı. Bekleyelim bakalım.
Cuma günü itibariyle IB UK'ye talimat verdim hisselerimi Firstrade'den transfer etmesi amacıyla. Sağolsun Firstrade giderayak 75 dolar transfer çıkış ücreti kesecekmiş. Bakalım IB UK ne kadar kesecek "hoşgeldin" diyerek. Gittiği yere kadar IB UK ile devam edeceğiz.