Yazıyı sanırım sildim. Silinmediyse dikkate almayın lütfen.
Printable View
Yazıyı sanırım sildim. Silinmediyse dikkate almayın lütfen.
Beyler lütfen biraz okuyun araştırın, bilgi edinin... Bilmemek ayıp değil. Bizden nasıl 1 TL den hisseleri alacaklar? Kottan çıkma diye bir şey olmaz, olacaksa bile 2 TL den mümkün değil. Kottan çıkışta ya 3 ya da 6 aylık fiyat ortalamalarından yatırımcı lehine olacak şekilde karar verilir. Böyle 1 TL Kottan çıkma gibi yorumlar insanlara panik aşılıyor. Millet zaten karamsar, zaten bunalmış durumda. Bu süreçte insan yazdıklarına dikkat etmeli,bilgi sahibi olmadığı şeyleri paylaşmamalı.
Haklısın arkadaşım. Özür dilerim daha dikkatli olmalıydım. Önceki gönderimi silmeye çalışacağım. Arkadaşlarımdan özür dilerim. Sağlık ve bol kazanç POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce burada yazdığım (yanlış bildiğim bir bilgiyi) yazıyı ay yıldız arkadaşım düzeltmiş. Kendisine teşekkür ederim. Paylaştığım yanlış bilgi için hepinizden özür dilerim. ay yıldız arkadaşım haklı. Paylaşım yaparken daha dikkatli olunmalı. Zaten hepimizin canı burnunda. Arkadaşlarıma sağlık ve bol kazanç dilerim.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geri alım yap demezse SPK hiç birşey yoluna gitmez, SPK sanırım daha önce alyagda böyle birşey dedi şu fiyattan hisse alımı yap dedi. Bilen varsa yazabilir, bunun dışında bu hisse on lirayı hele 15 lirayı zor bulur birdaha
Az önce SPK dan finansal daire den biri ile görüştüm ve dediği sadece şu, SPK nin tespit ettiği bir durum olursa bunu kap ta yayınlarız ve sizde mahkemeye bunu delil gösterip verin dedi, yani kap haberlerini takip edin ona göre de yasal hakkinizi kullanıp iyi bir avukat ile mahkemeye başvurun dedi. Ben şahsen bunu yapacağım bu konuda birlik olup hep beraber de verebiliriz,
Başvuru İçeriği: Tukaş şirket hissesi ile ilgili 1 Haziran 2020 tarihinde iki günlük borsada kapatma kararı aldınız, Tukaş patronları nitelikli olarak önceden bu dolandırıcılık olayini planlamış görünüyor, pandemi olayından önce yapacakları bu soygunu 6 ay önceden planlanmışlar belliki hisse fiyatını 2019 Kasim ayında göstermelik geri alım yapmışlar sonrasında yüksek bilanço açıklamışlar,ardından taleplere yetisemiyoruz diyerek yeni fabrika kuracağız haberi yolladılar,ve şimdi psndemiyide kullanıp gıda sektörüne olan hisseleri kolaylıkla 10 lira üzerinde sattılar bunu bloklar halinde yaptılar,şimdi gelinen noktada biz bu hisseleri 12 ile 13 liralardan aldik,tahta kapatıldı iyide bizim bu yüksek rakamlardan aldığımız hisselerden büyük zarar var,bizim bu zararımız ne olacak,SPK olarak Mayıs 18 inden itibaren şirket hissesindeki alım ve satimlarin iptalini yapmanızı arz ve talep ediyorum. Benim gibi binlerce mağdur var.yoksa küçük cezalar bunlar için bir şey ifade etmeyecek ve dahada mağdur olacağız.