Zermeram Elmas Evler ve Arma Renk projesinin 2025 yılında tamamlanmasıyla 312 daire + 9 adet villa gibi ciddi bir konut stoku oluşacak. Ticari kısımlar hariç...
Printable View
Zermeram Elmas Evler ve Arma Renk projesinin 2025 yılında tamamlanmasıyla 312 daire + 9 adet villa gibi ciddi bir konut stoku oluşacak. Ticari kısımlar hariç...
Buradan gelecek nakitle Zermeram Mercan Evler çok hızlı bir şekilde tamamlanabilir.
2025 yılında alınan teşvikle GES projesi de tamamlanabilir !
Bu kadar varlık ve projeye rağmen yönetimsel sıkıntılar yatırımcıyı uzak tutuyor...
Sorun bitirdikleri daireleri israrla satmak istememeleri. Daha iskan bile almamışlar. Nedenini bilemiyorum ama çok fazla bekletemezler diye düşünüyorum. Şirektin nakit sıkıntısı pek yok istediği an da kredi alacak durumda.
vardır hesapları
Dostlar borsanın kötü zamanı sanırım 2018 yılı idi güzel kaymağını yedim.
Yıl 2025 fk 0.75
Defter değeri 9 TL bist te bu gün 1.93 kapattı.
Daha ucuzu var mı?
12,tlden aldığım 2022 de aldığım Ttkom un bir kısmını 50 den verdim. Kağıt 50. 55 lere gitti. 1.93 den Adese aldım attım kenara. Kısa vadede Ttkom uçar gider adese saç baş yoldurabilir, ya sabır dersem kaymağını yerim. Not olarak burda dursun.
5 lireden Ttkom un yüzüne bakmaya 50 lireden peşinden koşuyor.
Borsa sabır yeridir. Bu gün al yarın sat yok öyle bolluk. Bekle birkaç yıl keyfini çıkar ele hayıflanma malına bak sadık kal.
Lakin göstere göstere milyon lotlar alırsanız dökmeden götürmezler. Farklı kurumlardan azar azar kimsecikler görmeden heybeyi doldurun. Zahireciye girmiş gibi çuvalı yüklerseniz çok taşırsınız
yönetimsel sıkıntı mı !! adamlar ya basiretsiz tüccarlar ya da alenen şirketi eritiyorlar. tabii ki herkesin bir tahmini vardır bu konuda...bedelliden gelen dünya nakti faizler yerlerdeyken mevduata bağla ,o arada arsa, ev hatta döviz fiyatları uçsun...gayrımenkul fiyatları zirve , faizler dip yaptığında sen kalk mevduatı çöz, ederi tartışılabilir gayrımenkul alımları yap,emlak projelerini de sürüncemede bırak...daha neler neler...