Arkadaslar 2009 daki et sut gibi fiyatlarla bugünü karsilastirip durumu analiz etsek iyi olmaz mı?benzin,metrobus,...gibi
Bakalim kim karda.
Printable View
Arkadaslar 2009 daki et sut gibi fiyatlarla bugünü karsilastirip durumu analiz etsek iyi olmaz mı?benzin,metrobus,...gibi
Bakalim kim karda.
Hanımınız doğru söylemiş, benim size önerim bu yaştan sonra macera aramayın, insanın damak tadı oturmuş oluyor, neyi nerden yiyeceğini çoktan tecrübe etmiş oluyor, yeni şeyler deneyince çok nadiren beğendiğiniz bir şey çıkıyor.
Ben de artık sucuk konusunda ağzımın alıştığı markadan şaşmıyorum, ancak bir yerde denk gelirse veya canım macera çekerse yeni bir sucuk deniyorum.
https://youtu.be/1L4Fsa1sONM
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasalar birseyin haberini aldıki bu borsada satış getiriyor 2 gündür .Dolardaki haraketde bundan kaynaklı .
Bunlardan benim tahminim bu hafta sonu ya Suriye operasyonu başlayabilir
Yada ülke notu ile alakalı bir haber ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4 milyon issiz açıklanmış. allahtan suriyeliler ülkemizde 4 milyon.
ya suriyeliler ülkemizde 10 milyon olsaydı.
o zaman issiz sayısı 10 milyonmu olacaktı.:Sad:
Merhaba hem forumunuzda hem bu finans konularında biraz yeni ve doğal olarak acemiyim. Bu fonların getirileri garanti mi? Yani fonu alırken 1 hafta sonra 1 ay sonra minimum ne kazanacağımı biliyor muyum?
Bu konu hakkında yazılan çizilen bir başlık var da ben bulamadıysam, yönlendirme yaparsanız çok memnun olurum, ilginize teşekkür ederim. :)
Fonların getirileri garanti değil maalesef. Fon fiyatları günlük hesaplanmakta. Örneğin 5 gün önce fonun getirisi mevduat karşılığı günlük %25 olabilir ama dünkü getirisi %22'de olabilir. Geçtiğimiz iki ay boyunca mevduat üstünde getiri sağladığından dolayı gelecekte de benzer getiriyi sağlayacağı düşünüldüğünden tavsiye ediliyor.
Fiyatı günlük takip etmeniz gerekecek. Eğer fon getirisi mevduatın altına gerilemeye başlarsa (en azından 4-5 günlük ortalamada) fondan çıkmanız mantıklı olacaktır.