sen buradaki yorumlara göre alım veya satım yapıyorsan Allah yolunu açık etsin üstat. hadi selametle.
Printable View
sen buradaki yorumlara göre alım veya satım yapıyorsan Allah yolunu açık etsin üstat. hadi selametle.
galatasaraya kısaca şampi diyebilirmiyiz, deriz deriz. ama avrupada bir mok yiyemezse okanı ve dursunu paket ederler bu taraftarlar. dolayısı ile yine söylüyorum Türkiye şampiyonluğu bu hisseye gördüğünüz gibi prim yaptırmıyor. okan şapkadan tavşan çıkartacak ve avrupada önce gruplardan çıkacak sonra bir çeyrek final oynayacak işte o zaman hisse kımıldar. yoksa bir şey beklemeyin. yatırım tavsiyesi değildir.
Yahu kardeşim git FB topiğine yaz bize ne senin namelerinden,sülük kene gibi yapıştın millete,milleti üstelik yanlış yönlendiriyorsun bide çıkıp ytd diyorsun,burası topik hisse bölümü,çoğu burayı okuyup bilgi alıyor,biz aldık sattık diyorsak millete yol gösteriyoruz,zaten benim kitabımda 2010 sonrası hisseyi al üstüne yat uyu tavsiyesi yok,karı gördünmü satıp başka kağıda uçacaksın...
GS bu gece galip geldi yine,çünkü burası avrupa değil Türkiye bu ülkede futbol böyle gidiyor...