Printable View
Alıntı: Originally Posted by fanatik59 Aktif 31 gün üstü vadeli % 13, stopaj %5, neti 12,35 verdi. bono değil, vadeli mevduat Mevduat toplama yetkisi yok iken nasıl vadeli mevduat diyebiliyorlar anlamadım.Bence mevduat eşiti şu falan demişlerdir.
Alıntı: Originally Posted by fanatik59 Aktif 31 gün üstü vadeli % 13, stopaj %5, neti 12,35 verdi. bono değil, vadeli mevduat Aktifbank'ın mevduat toplama yetkisi yok
Alıntı: Originally Posted by fanatik59 Aktif 31 gün üstü vadeli % 13, stopaj %5, neti 12,35 verdi. bono değil, vadeli mevduat Nkolayı piyasa şartlarına göre yukseltmezlerse kimse kalmaz . Mevduati herkeze teklif etmiyorlar . Mevduat toplama yetkisi yok .
Alıntı: Originally Posted by yuji Aktifbank'ın mevduat toplama yetkisi yok Özellikle sordum, bono değil vadeli mevduat dedi, bağdat cd. deki şube
Alıntı: Originally Posted by paramanya Nkolayı piyasa şartlarına göre yukseltmezlerse kimse kalmaz . Mevduati herkeze teklif etmiyorlar . Mevduat toplama yetkisi yok . N kolay 15,25 -15,5 yaparsa %15 stopajlı haliyle bile en yüksek te kalır.
Şu an da 13,5 en yüksek %5 stopajlı neti 12,83 e gelir.
Alıntı: Originally Posted by iyimser N kolay 15,25 -15,5 yaparsa %15 stopajlı haliyle bile en yüksek te kalır. Güncel %13'ün neti %11,05'e denk geliyordu. Büyük bir değişiklik beklemiyorum. %13 aynı kalır , stopaj da yanımıza kar kalır.
Alıntı: Originally Posted by iyimser Şu an da 13,5 en yüksek %5 stopajlı neti 12,83 e gelir. 13,5 veren varmıydı