Printable View
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu ODAS aldım Ytd Lukste odas reklami atip duran biri var Senmisin yoksa fuatim 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Lukste odas reklami atip duran biri var Senmisin yoksa fuatim 😀 demeyin yahu. grup mrup mu girdi yoksa. Eyvah 😀😀
brüt var mı? 😀😀
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu brüt var mı? 😀😀 😀😀😀😀😀Fuatim sen fenasin fenaa
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Konya olur mu? Olursa darısı başımıza demektir 😀😀 Konya az bişey 15 lot kaldı üstad :)
Alıntı: Originally Posted by Webster 😀😀😀😀😀Fuatim sen fenasin fenaa soruyorum arada girip sağolsınlar hemen cevap veriyorlar 😀😀 ahhh kadife ah seni nasıl kaçırdık
Alıntı: Originally Posted by harunlu Konya az bişey 15 lot kaldı üstad :) Üstadim siz bilirsiniz ben de 2000’e gidecek diyorum ama ne zaman Allah bilir. Ama bu hafta bence iyi bir mum attı. haftayı 1250 üstü kapatsın önümüzdeki hafta da alıcılı açılırsa yükseliş başlayacaktır. Ytd,,,
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu soruyorum arada girip sağolsınlar hemen cevap veriyorlar 😀😀 ahhh kadife ah seni nasıl kaçırdık Sence kacirdin mi? 😀😀😀