45 üstünü görüp 43'e geri geldi, onca düşüşe rağmen bir dik dur artık, kazanımlarını koru yahu.
Printable View
45 üstünü görüp 43'e geri geldi, onca düşüşe rağmen bir dik dur artık, kazanımlarını koru yahu.
Ne zamanki Kcaer gün içi gördüğü en yüksek değerden kapatırsa yükselişe inanırım yoksa tahtacı yolsuz kaldığı için mecburi bir atraksiyon yapıyor, hisseyi tavandan çevirdiler yahu, bırak tavan olsun, kapanışı 44 üstü yapın razıyım.
önceki günlerde ereğli satıp ,egegübre aldığımda tamamı ile alamamıştım....bir miktar kenarda nakit kalmıştı..onun ile bir az bir miktar gesan almıştım... şimdilik gesanları verip , kocaer aldım...az bir miktardır...toplamda 19 bin adet aldım....43,50 ortalama ile...böylece pörföyüm az miktarda kocaer...ciddi miktarda egegübre yine ciddi miktarda berkosandır...
berkosanı sabit tutup diğer sermayelerimi gözüme kestirdiğim hisselerde dolaştıracağım arkadaşlar...umarım ayağım uğurlu gelir kocaere...tüm ortaklara başarılar diliyorum...
gesanlarımı 43,80 ortalama ile verdim...aynı miktarda da 43,50 ortalama ile kocaer aldım...dediğim gibi miktar azdır...aslında söylemeye de gerek yok...ama yine de buradaki arkadaşlar bilsin istedim....geçen haftalarda artık enerji şirketleri tepki vermeli ,vakitleri gelmiş olmalı diye düşünerekten eski göz ağrım gesan almıştım...bu gün baktığımda kocaer de bayağı inmiş ve bu gün de tepki işaretleri oluşmuş olduğunu görerekten almaya karar verdim...