Paso gülüyon pozitif abi, şoför atladı sen halen neyi bekliyon annamıyorum, boşuna elenktürük harcama ücbucuk asla gelmez...
Printable View
Sayın Pozitif; ben yatırımcıyım ve günü geldiğinde ( bi kısmını önceden çıkmıştım) elimde kalan hissenin tamamını uygun gördüğüm bi seviyeden çıkacağım..Her hissede (eğer hisse batmazsa) bir dip seviyesi vardır..Önemli olan o seviyeyi bulmak ve bulduktan sonra sabır etmektir.Kendi adıma 3 yıl önce aldım ama pek başarılı olduğumu söyleyemem.Daha eski hisse taşıyıcılarına diyeceğim tek şey üzgünüm...
Senin tek 1 düşünceni onaylamadım,delikanlıca seni tebrik ettim, 13 TL den hisselerini sattığında.Hatta kar ile ayrıldığını yazdın.Buna rağmen gecenin 1:00 da dahi hisse hakkında olumsuz ve gereksiz yazışmaların ile bu bakış açısının sana yakışmadığını her fırsatta içtenlikle yazdım.Ama senin nezdinde davranışlar görüldüğü gibi değişmiyor maalesef..Suya yazmışım adeta..
Sayın Pozitif; ben elimde hisse olmadan başka bir hissede yazı yazsam hele hele olumsuz bir yazı yazsam o hisseye sahip olanların ailesini düşünür sonra da kendi kişiliğime bakar içim kan ağlardı..Hasta olurdum....
Soruna gelince; görebildiğim haberleri olabildiğince kaynak belirterek paylaşıyorum.Elimden geldiğince ..YTD
Kredi Derecelendirme Kuruluşu Fitch'in bu gece Türkiye Değerlendirmesi var.
Fitch Kredi Notu:B Görünüm:Negatif S&P Kredi Notu:B Moody's Kredi Notu:B3 Peki bu notun karşılığı nedir?
- 'Önemli Derecede Spekülatif' ve 'Yatırım Yapılamaz 'seviyesidir.
Böyle bir haberde okudum.Google sorarak veya twıtter gibi kaynaklardan araştırın..YTD
https://www.ntv.com.tr/turkiye/turki...km3Wr-BwxR_4Q#
Cumhurbaşkanının Fillandiyanın nato üyeliğine vize vermesi haberi Özellkle Abd Avrupa ve dış basında olumlu karsılandı.
bu haber Özellikle savuma sanayi ASELS ve HALKB üzerinde olumlu yansıma yapabilir..
ytd..