https://x.com/memochan69/status/1909...HDJveq_gQ&s=19
Printable View
" Alarko Holding A.Ş. (#ALARK) : Kazakistan’da büyük altyapı projesi: 229,9 milyon $ tutarında kanalizasyon sistemi inşaatı işi aldı."
sosyal medyada böyle bir haber var. araştırsam da bir şey bulamadım. birilerinin bir şeyler üflemesine alışkınız özellikle yeni giren tipler ya ağlıyorlar ya küfrediyorlar ya da olumlu gördükleri her şeyi sürekli paylaşıp duruyorlar. tabii ki birileri uyduruyor da olabilir...
kendi adıma zanna girmekten kaçınılması için bir şey ilave edeyim:
benim borsadaki bütün yatırımım ALARKta. hedefim açık. kimseyi karalamadığım gibi küfür olmayan hiç bir yazıyı da şikayet etmek huyum yoktur.üstelik iyice saçma sapan olmadığı müddetçe her yazı başka bir yön göstermektedir. ve F;ORUMLAR bunun içindir. edepli saygılı paylaşımlar ufuk açar. tabii ki sana ne oluyor diyen çıkabilir ama bazı şeyleri fazlasıyla görmezden geldikçe benim için önemleri kaybolsa da kendileri aynı durumda değiller. hatta o halde ki geçmişte kamuda çalışan benim için şikayet formu oluşturmaya kadar fikirleri olan bazılarını kaale bile almamıştım...
ALARK köklü bir kurum. ben bazı alanları çok iyi bilsem de bu şirket benim gibi en az 20 kişi çalıştırmaktadır. hele mühendisse sadece CENALde en iyilerinin çalıştırıldığına eminim... biz elbette fikir serdederiz ama sonuçta bu şirkettir. güvenmeyecekseniz satar gidersiniz. yok abi bu şirket kaka... hatta kaka üstü kaka... sürekli kötülediğiniz bir şirkette ne işiniz var değil mi?
son olarak kendi adıma hiçbir yazımın manüplatif olmadığını hepsinin bir şekilde temeli olduğu açıktır. ister SPK ya ister vergi dairesine ister geçmişte olduğu gibi CİMERe gidilebilir... sadece ALAH tan korkarım bu yüzden çirkefleşmenin anlamı yoktur benim için. haa Devletin kurumları eğer işlerini gereği gibi yapsalardı benim Holdingi ve Alaton Holdingi şikayetlerim bir sonuca ulaşırdı. ben yatırımımı takip etmeye ve gerektiğinde korumaya çalışıyorum herkesin ne yaptığı sütlerine kalmıştır...
NATA tarım neymiş özellikle sn 101 için
"'Bağlı Ortaklığımız Alarko Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, ana faaliyet konusu jeotermal enerjiye dayalı seracılık olan Nata Tarım Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 15.050.000 TL nominal değerli 15.050.000 adet hissesinin tamamını (yüzde 100) 20.285.000 dolar karşılığı Türk Lirası bedelle 07.05.2024 tarihi itibarıyla devralmıştır. Hisseleri devralınan Nata Tarım Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 10.000 hektar alana ilişkin jeotermal kaynak işletme ruhsatına, söz konusu işletme ruhsatına bağlı olarak 5 kuyunun işletme hakkına ve Mahmudiye ilçesinde yaklaşık 120.600 metrekare yüzölçümlü kısmında sera kurulu olan toplamda 193.791,98 metrekare yüzölçümlü taşınmaza sahiptir."
burada 850 dönümlük proje var ise kalan 650 dönüm nerede? hatırlayan var mı
Ben bekleyeceğim.Ama teknik analist olarak belli zamanlarda satıp %70-80 nakite geçiyorum.Sistemler al verdiğinde tekrardan alıyorum fullüyorum.2020 mart pandemide sattım sonra geri aldım.Bir de 2022 Kasım da sattım çıktım seçim sonrası girmiştim yani bazen 6 ay falan azalttığım dönemler oluyor.Geçen sene genel kurul ve sonrası geri alım ve enflasyon muhasebesi saçmalıklarında beni de pusuya düşürdü spek. 140 lar da satamayıp 100 ler de verdim temmuz gibi.
2024 te en az 5-6 defa geri alımlar için Ahkemoğlu nu baya sıkıştırdım.Adam geri alım yapmıyordu en hayati zamanlarda.Genel kurulda bu sene benden çekeceği var. Genel kurula gelecek arkadaşlarla görüşürüz kısmetse.