Egeen ben talibimde lakin kartal immam hatip mezunu değilimki.:(
Printable View
Hadi iyisiniz size pozisyon açıldı Egeende:kahkah:Bizi duydular yeni aday aranıyor:)
KAP: EGEEN [ ] EGE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1464985
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2025-07-21
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirketimizin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Prof. Dr. Murat Yalçıntaş, iş ve iş seyahatlerinin yoğunluğu nedeniyle, Yönetim Kurulumuzdaki bağımsız üyeliği ile birlikte, Denetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'ndeki görevlerinden kendi isteğiyle ayrılma talebini şirketimize bugün itibari ile yazılı olarak iletmiştir.
Sayın Prof. Dr. Murat Yalçıntaş'ın şirketimize bugüne kadar yapmış olduğu değerli katkılardan dolayı kendisine teşekkür ederiz.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine uygun olarak, boşalan bağımsız yönetim kurulu üyeliği için yeni bağımsız üye adayının belirlenmesi çalışmalarına başlanmıştır.
Bu süreçte, SPK'nın bağımsızlık kriterlerine uygun adayların tespiti için gerekli özen gösterilecektir.
Konuyla ilgili gelişmeler ve yeni bağımsız üye adayı belirlendiğinde, Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına sunulmak üzere, kamuoyu ve yatırımcılarımız ayrıca bilgilendirilecektir.
3 büyük kağıdım tavanda,kent,klkınma ve snpam,en sonunda şeytanın bacaklarını kırdılar,temennim gerisi gelir :halay:
günaydınlar
Kenti ilk zamanlar da alıp 400 TL lerde vermiştim.
SNPAM 3 tavanda,diğerleri tavana yakın seyrediyor,bütün ağırlığım bu 3 kağıttaydı %25 fena kar sayılmaz,sanırım daha gidecek yolları var oda gibi,snpam gidebilir 200 görmüştü 50 cıvarına kadar inmişti,şimdi bedelsiz bedelli bölünüyor,diğer hisselerin çoğunluğu sportif.