bu veriyle 6.41 yapar dolar tüketie devam betona devam
Printable View
bu veriyle 6.41 yapar dolar tüketie devam betona devam
29 Ağustos Çarşamba 10:03 TÜİK: DIŞ TİCARET AÇIĞI OCAK-TEMMUZ'DA YÜZDE 17,4 ARTIŞLA 46,75 MİLYAR DOLAR OLDU
29 Ağustos Çarşamba 10:01 TÜİK: İHRACAT TEMMUZ'DA YILLIK %10,5 ARTTI
29 Ağustos Çarşamba 10:00 TÜİK: DIŞ TİCARET AÇIĞI TEMMUZDA 5,98 MİLYAR DOLAR OLDU, ÖNCEKİ -5,50 MİLYAR DOLAR
29 Ağustos Çarşamba 10:00 TÜİK: EKONOMİK GÜVEN ENDEKSİ AĞUSTOSTA 83,9 OLDU, ÖNCEKİ 92,2
50yi görmeden satmak lazım aşağılarda 5leri görmeden yukarı gidecekse çift hanelere çok çabuk ulaşır.
ben dövizdeki artışın hükümetin çok çok umrunda olduğunu sanmıyorum..
zaten kurulma amacı kar etmek değil, fiyat istikrarını sağlamak amaçlı bir kurum var diye biliyorum tabi bu politikalara hükümet değil, o kurumun kararı olmadığı sürece,
kurumların ehil kişilere verilmediği,
en temel gıda olan buğdayı ve beslediğimiz hayvanın yemini bile ithal etmediğimiz sürece..
ama en temelide insanımızın gözüne inen perde kalkmadığı sürece..
fed bunu demiş, hükümet şunu yapmış, biri şunla görüşmüş, yok biri gerdan kırıp stadyumda 50 bin kişiye konuşsa benim için hikaye
ne tek gram bozarım ne tek cent satarım... 1 düşer 2 artar tren yoluna devam eder...
pek orta uzun vadeci değilimdir ama o niyetle 83'te aldım kapadım. daha çıkmak aklımdan bile geçmedi.
bu veriler bu piyasa ile de çıkmak insanı üzer gibi geliyor. kısa vade de belki 'büyük bir belki' aşşağı çeker az bir şey ama gidişi orta vade de yukarıda absürd yerler olacak gidişat onu gösteriyor.
bu da böyle bir bakıç açımdı.
DIŞ TİCARET AÇIĞI TEMMUZ’DA 5,98 MİLYAR DOLAR OLDU, ÖNCEKİ -5,50 MİLYAR DOLAR