Demek ki benim bankalar tırt.Başka bankalar çözmüş olayı :))))))))))
Printable View
Petrol çıldırdı depoları fulleyin.indirimi geri alacaklar
kuveyt fiziki gümüş veriyomuş https://www.kuveytturk.com.tr/bireys...ri/gumus-hesap
Arkadaşlar bir kaç gündür sizleri takip ediyorum ve neredeyse sizlerle aynı fikirdeyim ancak aklımda bir şey var tereddüt etmeme sebep olan.
Malumunuz ülke parası döviz ve altın karşısında ezilen ülkeler ihracat rekorları kırıyor ve haliyle ülkeye döviz girişi oluyor. Öyle tahmin ediyorum ki önümüzdeki bir kaç yıl sanayiimiz tam kapasite çalışacak diye düşünüyorum. Nitekim 2000 yılındaki krizi atlatmamızdaki en büyük etkenlerden biridir bu durum. Ama şöylede bir durum var ki o dönem ile bu dönemi bir birinden ayıran bence en büyük faktör üretim kalemimizdeki düşüştür, mesela en bilindik şey kağıt, o dönem kağıt üretebiliyorken şimdi ineklere verilen yemi, samanı bile ithal eder duruma geldik. Tekniği mekniği boş verin, bu bahsettiklerim doğrultusunda dolar ne olur. Ha bu arada dolar eninde sonunda 10tl ve hatta 20tl olacaktır önemli olan bu fiyatlanma 1 sene içindemi olur 15 sene içindemi?
Umarım derdimi anlatabilmişimdir
Trump: Komutanlar benden Suriye'de kalmak için ek süre talep etti, kabul etmedim. IŞİD'i yendik, Erdoğan'la konuştum, O da IŞİD'i yenmek istiyor ve yapacak.
Yukarıdaki cümlede bir mantıksızlık var. Eğer Trump Işid'i yendi ise ışıd yenilmiştir. Erdoğan'ın tekrar yenmesi veya yenmek istemesi mantıken mümkün olmaz.
Eğer hala yenilmesi gereken bir ışid varsa da Trump nasıl ışid'i yendi.