Yada alttan mal toplayan başka biri malıni satiyordur.
Bu günkü hareket tezimi güçlendiriyor.
Yatirim tavsiyesi değildir.
Printable View
Arkadaşlar bu tahtacı arkadaşlar ne yapmaya çalışiyor acaba?
Sağır sultan bile duydu bunlarin kendi hesaplar arası işlem yaptığını.
2 bin 3 bin lot taşıyan ky dışında kimse kalmadı tahtada.
50 bin 100 bin taşiyanda eşek degil buralardan satar tahtacı olayı biliyorda yatirimcı karambole tahtaya dalmış değil..
Y.t.d
Şirketi aradım yatırımcı ilişkileri süreçte bir sorun olmadığını söylediler.Para yatacakmı bugün diye sordum bu açıklamaları kapta yapıyoruz diyo sanki devlet sırrı?
Dün biri tivitırda para geç gelcek vs yazdı bende elimdeki 3-5 lotu sattım, sonra baktım yazdıklarının hepsini geri silmiş, bende sattığımı geri alayım dedimde lotum azaldı...
Sabırla beklemeye devam, hele ki endeks böyle puslu durumda iken, beklenecek güzel bir liman diye düşünüyorum
Birileri kasıtlı manipülasyon yaptı galiba.Hayır arkadaş bir sürü kağıt var başka ne derdiniz var bunla uğraşıyorsunuz.Dert nedir gerçekten anlamıyorum bu kağıt zaten 14 lerden geldi buraya daha ne istiyolarki dışardaki 3-5 lota mı?Sngyo tavan git onla uğraş.sngyo bun bu satıştan faydalanması için kağıdın temettü dağıtması lazım ki bu baskının tek nedeni o geliyor insanın aklına.Kimsede giremiyo muhtemelen çünkü lotların hepsi toplu.Bakalım akşam kap haberi gelicekmi yada ptesi?
Şaka gibi sngyo iştirak tavan,satışı yapan sürünüyo...
Kademelerde 31 ci eleman gitmiş 25 ci eleman gelmiş
31 ci eleman genelde tahtayı yukarı sürüyor, 31 i çekip çekip attırıyor kademeleri :evil:
2 nisan itibariyle evraklar teslim alınmıştı.almanya rekabet kurulu listesinde henüz degerlendirmeye alınmamış görünüyor.önünde 5 başvuru daha var.1 ay içinde başvuruya cevap zorunluluğu var. buna göre haftaya sıra bizim dosyaya gelir sonraki haftada karar çıkabilir .benzer şekildeki bir gayrimenkul alım başvurusu icin olumlu karar verilmiş .ay sonunda olumlu bir haberin ardından ifraz işlemi yapılacak bu sürecinde 2 hafta süreceğini varsayarsak mayıs ortası 90 mil euro hesaba girmiş olur .biraz daha sarkma olursa mayıs sonunda bu işlemler nihayete erebilir. sabırlı yatırımcılara bol kazançlar