Printable View
Alıntı: Originally Posted by melihsah Üstad dikkat et yanlı fazla yükseldi, İslam Memiş 300'e kadar düşüş bekliyor. Ustadim Ben 352 ye degmesini bekliyorum...
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Hocam AFT dün kaç yapmış, göremedim de hâlâ? Yay 6.48 yapmis Bu da ona yakindir
Alıntı: Originally Posted by Webster Yay 6.48 yapmis Bu da ona yakindir 5,87 vermiş üstad yayın gerisinde kalmış ama düştüğünde yaya göre daha az etkileniyor
Alıntı: Originally Posted by Pestilence 5,87 vermiş üstad yayın gerisinde kalmış ama düştüğünde yaya göre daha az etkileniyor Evet bu yuzden ortalamada yay dan iyi getiri elde ediyor... Hayirli olsun... Al komuru vur tokadi... Pardon al fonu vur tokadi 😀
Alıntı: Originally Posted by Cannnnn Ya haberimiz olmazsa [emoji848] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi merak etmeyin muhalefet sevinerek haber verir :) haberimiz olur almadan :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim Ben 352 ye degmesini bekliyorum... benim için 300 yeter ama altın değil Boeing de :)
Alıntı: Originally Posted by mrfatih merak etmeyin muhalefet sevinerek haber verir :) haberimiz olur almadan :) Bahsettiğiniz ana muhalefetse onların kendilerinden haberi olmuyor [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Webster Evet bu yuzden ortalamada yay dan iyi getiri elde ediyor... Hayirli olsun... Al komuru vur tokadi... Pardon al fonu vur tokadi 😀 Üstad bugün BIST ve ABD nasıl olur?😁