Bugün Cern'deki deneyde bir şeyler ters gitmiş ve usul usul 10 yıl geriye gideceğiz. Petrol biraz hızlı başladı.Alıntı:
BRENT PETROL 100,85 -%10,32...
Printable View
Bugün Cern'deki deneyde bir şeyler ters gitmiş ve usul usul 10 yıl geriye gideceğiz. Petrol biraz hızlı başladı.Alıntı:
BRENT PETROL 100,85 -%10,32...
https://www.alatin.com.tr/kategori/e...RoCnZMQAvD_BwE
Bu velaspitler 100 bin TL'nin üstünde ya laa?
#England Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Sağlık Bakanı Sajid Javid Kabine den istifa etti.
Ömer Murat
@omermurat_
·
4d
Erdoğan İtalya Başbakanının ziyaretinde bitkin bir görüntü çizdi. Son 4-5 gündür programlarını iptal etme nedeninin sağlığının iyi olmamasıyla ilgili olduğuna dair söylentileri doğrular bir hali vardı. Fakat sosyal medyadaki bazı iddiaların da epey abartı olduğu ortaya çıktı.
Litvanya Hava Kuvvetleri C-27 kargo uçağı bugün erken saatlerde Türkiye'den Litvanya'ya uçtu ve teslim edilecek üç dron'dan ilki olan 1 Bayraktar TB2'yi demonte olarak.götürdü.
Litvanya dışişleri bakanlığı resimleri ve bilgiyi paylaştı...
Alıntı:
Mehmet DOĞRAMACI
@MDogramaci34
- İyiliklerime karşı insanlardan nankörlük görüyorum. (Yanlış)
- Kime, hangi düzeyde iyilik yapacağımı seçemediğim için Rabbim; Nankörler eliyle beni uyarıyor ve "Kulum, muhatabını iyi seç, hak etmeyene iyilik de zulümdür.
Zulmetme ki üzülmeyesin" diyor bana!.. (Doğru)
Alıntı:
- İnsanlara sevgi ve merhamet göstermede hesapsız ve sınırsızım. Ama hep Sevgim ve Merhametim suiistimal ediliyor. (Yanlış)
- Sevgi ve Merhamette sınırsızlık gibi bir inatlaşma içindeyim. Rabbimle adeta güreş ediyorum. Her seferinde de Rabbim bana haddimi bildiriyor. (Doğru)
Alıntı:
- Çocuklar ne desem, ne istesem tersini yapıyor. Oysa ne dedimse, ne istedimse onların iyiliği için çabaladım. (Yanlış)
- Çocuk; Özgür Allah Kuludur. Babalık- Annelik; onlara Tanrılık taslama hakkı vermez bize. Taslarsak; Allah, onların Rabbi benim der, onlar eliyle!.. (Doğru)
.................................................. ...Alıntı:
- Huzur olsun, herkes birbiri ile güzel geçinsin, hır gür çıkmasın istedim. Kimse düzelmiyor. İyilik istemek suç sanki? (Yanlış)
- Alemdeki denge ortadayken insanlara, ortama ayar vermeye kalkıyor; bunu iyilik kılıfına sarıyorum. Allah Sistemine karşı Haddimi bilmeliyim. (Doğru)
Hikmet Durgun
@hikmetdurgun
·
27d
Kars’ta kendisini 3 yıl boyunca taciz eden adamı öldüren Azra Erdağ, ilk duruşmasında tahliye edildi.
Büyük Hadron Çarpıştırıcısı (LHC) 3 yıllık kapanmanın ardından yenilenerek bugün rekor enerjiyle tekrar çalıştırıldı. Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN, daha önce hiç görülmemiş 3 atomaltı parçacık keşfedildiğini açıkladı.