e devletten alınıyor. SGK artık böyle bir yazı vermiyor. Ben e devlette "ne zaman emekli olurum?" segmesinin çıktısını vermiştim.
Printable View
Şu dünyada en az güvendiğim kurum bizim kurum. adını yazardım ama hukuki sonuçlar doğurabilir.... Bir arkadaşımız intihar etti...deprem bölgesinden başka ile geçici görevle tayini çıkmıştı. Malatyada annesini,babasını ve 2 kardeşini kaybetmişti.. Zaten bunalımdaydı. Birde geçici görevini iptal edip malatyaya göndereceğiz seni deyince galiba kaldıramadı... Emekli olmak istememin bir nedeni de bu.. Acaip soğudum bu kurumdan ve iş hayatından...
bu konuyu emeklilik hakkına erişmiş ama oyalanan tüm tanıdıklara bildirdim. kamuda olanlar genelde seyanen zam konusuna takılmışlar çalışırken çok alıyor olmaları hoşlarına gidiyor. bir de emekli olursak ne yaparız? boş mu duracağız gibi konular oluyor :)
Aman aman. 1 dakika durma fazladan.
Tcell de 17 sene çalıştım. Son 2 yıl kamu yönetimine geçince işten ve ortamdan soğudum. Liyakat vs ikinci plana itilip kim kimin adamı modu geçerli olmaya başladı. Hiç bir gün lanet ederek işe gitmedim, sadece eski motivasyonum kalmamıştı.
Hayatta aldığım en doğru kararlardan biri erken vedaydı. Bir insanın yüzünü görmek istemediği insanlardan uzak durabilme özgürlüğü hayattaki en büyük nimetlerden biri.
https://www.rasyoneldanismanlik.com/...-10.45.34.jpeg
bu resmi yazıyı gösterin. E devletten alınan evrak yeterli SGK yazı vermiyor.
Valla üstat 59 gün iznim var yazdım... eylülde emekli olacam inşallah... Emeklilik dilekçen hatalı dediler çekip tekrar verecem....eylül 22 gibi emekli olurum heralde......
Antakyada büyük yıkım yaşadık ama kurumun umurunda bile olmadı... Orda zaten ip tamamen koptu bende....
Şimdi iyi bir dilekçe hazırlayıp bahane bırakmadan ayrulışımı yaptıracam.. Umarım kıdem tazminatını hemen verirler...
Kurumdanda , yöneticileridende acaip kıl oluyorum.... Ama biliyorumki bir çok yer böyle.