1995 Yılına kadar 21 yaştı, 1934'de değin 18 seçme yaşı vardı.
Printable View
Sayın Batman ,
Cemil limuzin almış.
Ön cama, altının başını, arkadaki camlara sırayla coin, gümüş, Euro, borsaların kafalarını cama kıstırmış.
Yeni bir şey deniyor.
Aslen Giresunludur,Emine Şenlikoğluda öyledir,eğitimleri ilkokul düzeyinde olup uzman kesilmişlerdir,Atatürk zamanında ayni dini hareketi yapsalardı kelleleri gitmişti...Mustafa Öztürkte Giresunludur arkadaşımın oğludur iyi bir ilahiyatçı proftur,Yaşar Nuri gibi açıklamalar yaptığı için eleştiri oklarına maruz kaldığı için marmara ün. emekliye ayrıldı Almanyaya gitti,Yaşar Nuri gibi benim gibi yakında deist olursa hiç şaşırmam,babası büyük dayımı severdi,oda hocaların hocasıdır,güneydoğuda sevilirdi,çoğunluk menzile gideceğinize onun yanına gidin derlerdi güney doğuda,dayımı pek sevmezdim,iyi bir havas ilimi sahibidir,sonradan işi üçkağıtçılığa vurmuştur,esasında onun hocasıda büyük amcamdır,hani bazen ülkeye sarı bir gevur gelecek diye belirtirimya o işte,esasında havas ilginç bir ilim dalıdır,idristen geldiği söylenir numerik sayı ve rakamlardan oluşur,bir ara bende uğraştım,sonra boş verdim din ağırlklı olduğu için,sanırım bunlar sistemin enerji boyutunu tersten okuyanlar,zaten herşeyin özü enerjidir bizde kolları,her bir madde ne yaparsa merkez enerjiye iletilir aynen vücudumuzun sinir sistemi nasıl beyine iletiyorsa oun gibi,nöronların durumu mechuldur,oraya esas bilgi merkez enerjiden gelir,yani bu sistemde ne oluyorsa hiçbir bilgi kaybolmuyor devamlı kayıt oluyor,önceden defalarca belirttiğim gibi geçmiş ve gelecek bir bütünlüğün içindedir ve onun içinde oluşur,modern bilimde biz buna kuantum mekaniği dyoruz,neyse biraz karmaşıktır sistem...Cübbeliden başladık kuantumdan çıktık:yes:
Ataşehir'de 15 yaşındaki Selahattin Çelik'in ölümüne neden olan Afgan kaçağın ifadesi:
"Kimliğim yok, belgelerim Afganistan’da kaldı. Ben, Türkiye’ye, Pakistan, İran üzerinden Van’dan kaçak yollarla 7-8 ay önce giriş yaptım. Ben ismini bilmediğim Türk şahsa para verdim."
------------------------
Nasil bir ulkeyse bu Amerika, Iran hesapta can dusmani ama emrediyorlar Iran Afganistan dan Turkiyeye sirf bu adamlar gecsin diye koridor aciyor
Amerika yine emrediyor bu adamlar olmesin uzerine basip patlatmasin diye Turkiye'ye Iran sinirindaki mayinlari temizlettiriyor
Amerika yine emrediyor bu adamlara dokunmayacaksiniz Avrupaya gecmesine de izin vermeyeceksiniz bunlara is as es ne istiyorlarsa vereceksiniz bedava saglik bedava egitim vereceksiniz isterseniz oda size kalmis vatandaslikta vereceksiniz butun masraflarida cebinizden odeyeceksiniz diyor Turkiyede kabul ediyor
Kacirdigim bir sey varmi? Bu kadar yetermi?
Sokaktaki Amerikali 2+2 yi hesaplayamazken bu yukaridaki stratejiyi vizyonu ince ince planlayan Amerikalilar kim? Nasil bir ulkedir bu tepesi ayri dibi ayri oynuyor birbirinden habersiz yasiyorlar? Bu arada Iran a ne oluyor? E hani siz dusmandiniz?