Tekrar elinize emeğinize sağlık Sn. Hayek. Katılım sağlayan herkese teşekkürler.
Umutlarımızı yeşerten güzel bilgiler geldi.
Printable View
Tekrar elinize emeğinize sağlık Sn. Hayek. Katılım sağlayan herkese teşekkürler.
Umutlarımızı yeşerten güzel bilgiler geldi.
Genel kurula katılıp bilgi veren arkadaşlarin emeklerine sağlık. Teşekkür ederiz.
Sayın hayek ve şaho sizler yanlış anlamayın ama, bana biraz şerbet vermişler gibi geldi.
Yani geri alım için ve M.G nin alım yapmamasi icin hiç bir sebep yok. Kendisi zaten istediği zaman alabilir hiç bir prosedüre gerek yok. Sirketin geri alim yapmasi icin ise ilk genel kurula sunulmak uzere yönetim kurulu karar alir ve alimlara başlayabilir. Bunu M.G nin bilmemesine imkan yok.
Yani o kadar güzel konusmus yatirimciyi etkilemiş ama dişe dokunur icrati bir karar yok gibi.
Ben bu hisseyi virüs yine patlayabilir diye bir nev i hedge amaçlı almıştım.(Glryh ve rtlab az bir miktar) Halen tutuyorum, gidişata göre karar vereceğim.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Syn hayek, lafim size değil zaten. Siz izlenimletinizi yazmışsınız guzel guzel. Sagolun.
Genel anlamda yatırımcılar mg ye cok tepkiliydiler. Gördüğüm kadarıyla mg o sert tepkileri bir guzel yumusatmis. Özellikle de bazilari cok memnun ayrılmışlar toplantıdan.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecikmiş Genel Kurul hayırlı olsun.
Taban oluşumunda yaptığım yüklü yatırımla orta vadeli beklemeye devam.
Düşüş trendinde yukarılardan hata yapıp ve alıp bekleyen yatırımcılara da bol sabırlar.
Herkese bol şans ve bol kazançlar.
Genel kurul haziruna bakarsanız sadece birinde 3 küsür milyon lot var diğerleri 100k 150k yani buraya katılan böyleyse katilmayanlar nasıldır:) Tahmin ediyorumki bistteki en büyük ortak sayısına sahip şirket budur.Mal ciddi dağıtılmış yani durum çok fena.