Yok onu demiyorum. Daha yeni BIST'e atanmamis miydi?
Printable View
Başkanlık sistemi böyle bir şey işte...Alışacağız bunlara...Zavallı Flynn sadece 24 gün görevde kalmıştı, kapının önüne koydu sarışın manyak...
---------------------------------------------------------
https://twitter.com/business/status/1029828203467235328Alıntı:
Turkey dropped off the U.S. government’s list of major owners of Treasury debt, following in the footsteps of Russia in reducing its portfolio
Bu haber çok önemli...ABD'ye borç veren ülkeleri tedirgin edecek ve dolardan kaçışı hızlandıracak gelişmeler bunlar...Digital paralara merhaba demenin zamanı geliyor galiba...Benim çipim beyaz olsun abi bi zahmet...
Rusya zaten 2011 senesinden beri azaltiyor. Yeni birsey degil.
Biz de son 7 senede ABD'ye ihracati 2 kati artirirken, ithalati 2 kat azalmisiz. 1:1 su anda durum.
Brunson'un 'sağlık sorunları' gerekçe gösterilerek tutuklu bulunduğu hapishaneden tahliye edilerek ev hapsine alınmasına değinen avukat Halavurt, Ev hapsine alınmasını gerektirecek herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Ev hapsi kararı tamamen siyasidir. Duruşmada bir ağlama krizi geçirmişti ve bunun cezaevi koşullarının getirdiği psikolojik yıpranma nedeniyle olduğunu mahkemeye iletmiştik ancak sağlık sorunları nedeniyle bir tahliye veya ev hapsi kararı talebimiz olmadı." diye konuştu.
Çıkmasın diye uğraşıyorlar, Trump'ı zor durumda bırakmaya çalışıyor Pence denen psikolojik manyak...Durup dururken o çıkışı yapmasından belliydi zaten...Geçen de yazdıydım, seçimleri kazanırsa Kasım'da biletini keser Trump'çığım bu büyücü suratlı herifin...Hiç hazetmiyorum bu adamdan görünce kanal değiştiriyorum...Yürüyüşü bile ayin yapar şeklide, ruh gibi suratsızın...
Katar emiri 15 milyarın bir kısmı mevduat olacak yazdı twitterda, devlet bankaları onu fiyatlıyor. Kapanışa kadar direnecek mi? bekleyip göreceğiz...
@Moruk
Daha once tablo koymustum. Biz ithalatimizi ABD'den duzenli olarak azaltiyoruz son 7 senedir. Yari yariya dusmus. Bu sirada ihracatimiz duzenli olarak artmis, 2 Katina cikmis. Yani su anda 1:1 durum, acik vermiyoruz.
Ayrica en sacma seyi de okumus oldum bu arada, ne iciyorlarsa artik.
"The tariffs from Turkey are certainly regrettable and a step in the wrong direction. The tariffs that the United States placed on Turkey were out of national security interest. Theirs are out of retaliation," White House spokeswoman Sarah Sanders told reporters.
http://share.matriksdata.com/Images/...1127543798.png