Originally Posted by
rodrigo44
Selamlar stellantis türkiye sitesine girip sol üstteki menu kutucuğuna tıklayınız. Orda markalar ve hizmetler var. Opel ds citroen pejo harici Eurorepar, Distrigo, Spoticar, Stellantis finans bu şirketlerden
eurorepar: Deneyimli profesyoneller tarafından işletilen Eurorepar Car Service her marka ve her yaştan araçların servis ve bakımlarını yapabiliyor.
Türkiye’de 2025 yılına kadar 300 hizmet noktasına ulaşmayı hedefleyen bir servis ağı
Distirgo : Distrigo, Stellantis’in çok markalı yedek parça, aksesuar, lastik, ekipman ve profesyonellere yönelik ürünlerin dağıtım markasıdır. Distrigo platformları, tüm markaların bakım ve onarımını sağlayan yetkili ve özel servislere, en yüksek seviyede müşteri memnuniyetini sağlayabilmeleri adına doğru parçaları doğru zamanda ve doğru fiyata sunarak servislerin günlük işinlerini kolaylaştırmaktadır. Türkiye genelinde İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Samsun ve Diyarbakır olmak üzere 8 Distrigo Platformu, toplamda 150 adet Peugeot, Citroën, Opel ve DS yetkili servisi ile birlikte 1.000’den fazla özel servis ve yedek parçacıya kesintisiz hizmet sağlamaktadı
Spoticar: SPOTICAR, Stellantis’in ikinci el araç alma ve satma platformudur. Dünyada başta Fransa, Almanya ve İtalya olmak üzere 11 ülkede hizmet veren SPOTICAR, Türkiye’de ise Temmuz 2021 yılında faaliyetlerine başladı.
Stellantis finansta taşıt kredi sistemi onu anlatmaya gerek yok.
Tofaşın eskiden servis ağı yoktu artık olacak 2. el satışı yoktu artık olacak. daha sayamadıgımız neler neler araştırınca görürsünüz.
Satın alma sadece distribitorlugumu kapsıyor yoksa bu şirketlerde tofaşa geçtimi diye mail atmıştım bugun cevap geldi
Mehmet Ağyüz
10:55 (2 saat önce)
Alıcı: ben
Merhabalar,
Satın alma Stellantis-Türkiye bütün operasyonları kapsıyor
sizde mail atıp kendiniz teyit edebilirsiniz %7 olmasında %5 olsun favok ne olacak hesap kitap ortada sizde hesaplayın
Frotonun iç pazara başka distiribitorlugu var mı ? yok. 2. el pazarı varmı yok. spoticar ile bundan sonra tofasın var mı var . Doasın üretimi ihracatı var mı? yok . Tofaşın ihracatı var üretimi var.
Burda bambaşka bir hikaye var iyi analiz eden emekli olur ytd. Her şey ortada araştırın şirket bugun analist raporu yayınladı pazar payı 3 katına cıkacak dedi %2 favok olsa ne olacak ne kadar satış yapacak siz hesap edin karını