Printable View
gene kirmizi endeks. bir yesil bir kirmizi nasil is bu ya.
Alıntı: Originally Posted by fon_fan gene kirmizi endeks. bir yesil bir kirmizi nasil is bu ya. Yarin da yarim gun birsey cikmaz Cuma karaya boyarlar Haftanin icine ettiler o.cocuklari
Ö.sonra pompasi basliyor Eksik kalmasin aman
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca Ö.sonra pompasi basliyor Eksik kalmasin aman Yapmasin ya Yeter Kurban bayrami arifesinden bu yana tadi yok Uc ay oldu bist kendinden tiksindirdi
Alıntı: Originally Posted by Webster Secimle alakasi yok ustad Pas gecmenin ceremesi bunlar onda mutabıkım da seçimler bahanesi olacak işin...
yeşil soğan 8.20 leri görmüş... soğan kurumadıkça işler kesat....
Alıntı: Originally Posted by Webster Yapmasin ya Yeter Kurban bayrami arifesinden bu yana tadi yok Uc ay oldu bist kendinden tiksindirdi gıdım gıdım aylarca yükselirken birden çakıyorlar 2 günde düşürüyorlar borsayı... derinlik yok tahtalarda.
Alıntı: Originally Posted by trust06 gıdım gıdım aylarca yükselirken birden çakıyorlar 2 günde düşürüyorlar borsayı... derinlik yok tahtalarda. Ne varsa fon sepetinde var ustadim Yapacan farkli kulvarlardan bir iki fon sepeti Kapatacan ekrani Ooooh mis