Hesaplamanız doğru.
Bugün 9,80 fiyat ile açılacak.
Grafik de aşığıdadır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fea39f8246.jpg
Printable View
Hesaplamanız doğru.
Bugün 9,80 fiyat ile açılacak.
Grafik de aşığıdadır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fea39f8246.jpg
Eplas Yönetimi
Endex uzaya giderken 1,5 yıldır yatırımcıyı kurda kuşa yem ettiğiniz ve etmeyede devam ettiğiniz için hepinize yazıklar olsun
Gurur duyun kendinizle😡😡
Çok güzel hareketler bunlar
Bölündüğü gün devre kesmek
Zaten ne beklenirdi ki
Her zaman yakışanı yapan bir yönetim :cool:
Karın deşen Jack, iş başında.
Zaman her şeyin ilacıdır.
-Valar Dohaeris-
“Herkes ölmelidir.
Herkes hizmet etmelidir.”
Aylar önce söylediğim gibi..;
Piramidin en üst tabakasına hizmet edenler eninde sonunda onursuz ölmeye mahkumdur..!
Oynayın oyununuzu..
Balıktan büyük balık var..!
Borsada hayaller üzerine oyun olmaz.
yıllardan beri bu grubu anlata anlata öve öve bitiremedik.
Oysa borsa gerçeğinde en önemli şeyi rakamlar. Şirket 6 ayda 45 milyon kar açıklamışken ederi nedir. Altı aylık satışlar. 500 milyon bu rakamlar yere göğe sığdıramadığımız şirketten gelmiş . Biz ise şirketin arsalarından sorumlu basmaneden konuşup konuşup duruyoruz. Oysa dediğim gibi borsa bir oyun değil rakamlar üzerine yapılan gelişmelerin değerlendirildiği bir yer.
Egeprofile bakın adamlar bizden aldığı Şirketi altı ayda 650 milyon TL kar getirir hale getirmiş oldu. Yani demek istediğim Yemişim basma nesini
Bu hınzırların aklı yatırımcıyı dolandırmaktan başka bir işe çalışmıyor bedavadan geçinmeyi bulmuş bu şerefliler :)
Gelen peşpeşe haberlerden sonra inanın kesin bir ****lik var demeye başlamıştım içten içe
Hissede o kadar çok küçük yatırımcı var ki o kadar çok taze kan gelmiş ki bunları kesin bir iyilik düşünüyordur dedim bu hınzırlar
Ortada 1.4 milyarlık hisse senedi var. Bunları bedavaya taşıtmak varken neden kendisi taşısın ki diye düşünüyorum
En son bir kalıp haberi daha geldi değil mi:(
İşte bu kalıp haberi var ya çok önemli kesin o kalıpta bir ****lik var :)
Önceleri bir Hakan vardı İzmirli bir totoş gelirdi buraya allar da pullardı yatırımcıları nasıl tava getiriyordu. Kayboldu o **** şimdi Kemal’in mezarı başında yapılan dualari iletiyordur çok sevdiği adamına tez vakitte oda onun yanına girsin böyle götler yaşamasın
Borsa hayatımda iki hisse sayesinde Patronuna göre hisse alacağımı öğretti.Yani patronu şeffaf,ilereye dönük yatırmları yapacak olan,büyümeye odaklı,karının hissesine güvenip ortak olan yatırımcılarla paylaşacak patron un hissesi alınırda yatırım yapılırda.Eplas ve Egegübre de ben bunları araştırmış olsaymışım hayatta bulaşmazdım.Şükür ki zamanında çıktım bulaşmadım da.2004 de hisse 0.5-1 tl idi şimdi en fazla 75 i gördü 20 yılda 70-90 kat yapmış.Egeen 4 tl idi şimdi 6bin adam gübü patronu var mış?Alıpda bekleyeini ihya etmiş.Eplas değilde ev arsa altın alsanız 20 yılda bunda fazla kar getirirdi.Umarım bekleyenler ihya olur...Sadece forumda gezerken yazılanları gördüm.İki kalemde ben edeyim dedim.Burdan 20 yıldır sabırla bekleyen müdürüme ve az lotla da olsa bekleyen çerkez şenelime slmalr.....