Hiçbirimize yönelik nasıl yazmıyorsun ya? Bu şeklinle mi yapıyorsun bunu? Ben eyvah eyvah diyorum. Bence burada olan ya da okuyan seninle aynı fikirde olmayan herkese çirkin ithamlarda bulunuyorsun haberin yok.
Sen bence hiçbir şeyi uzun uzun yazma az öz yaz ki direkt yazamadığın niyetin ortaya çıkmasın.
Senin yazılarının öznesi ASELS= Sİyaset değil ASELS= İktidar. BAYKAR dan girip ASelsana çakman oradan sektirip İktidara giydirmen büyük yanlış. Bunda o kadar uyarıya rağmen ısrar etmen ayrı bir nokta. Değil senin bunu buralarda yapmaya hiç kimsenin hakkı yok.
Dilediğin için çalışabilirsin benim için sakıncası yok.
Yukarıda bir soru sormuşum bak kısa öz net. Niye cevap veremedin? Bunu bence kendine sor.
Bana birşey yukarıda bahsettiğin gibi zarar veremez ben 30 yıldır bu piyasanın içindeyim senin gibi herşeyi kendisinin çok bildiğini zannedenleri çok gördüm sıkıntı yapma. Senin o kıvama gelebilmen için daha çok yolun var bu kafayla. Allah'a çok şükür de burada bilenler bilir karekterimde çok sağlamdır.Senin gibi sarı çizmeli Mehmet ağa değiliz biz buralarda.
Beni bu kadar düşünmen gözlerimi yaşarttı. Şu 14 Mayıs hayırlısıyla bir geçsede senin siyasi heyezanlarından kurtulsak bana yeter.Çünkü artık kabak tadı verdin.
Bu gereksiz yazıları sana yazmaya da çok meraklı değilim. Senin aksine ben düşünceleri her ne olursa olsun herkese saygılı olmasını bilirim.
Bu da bu konularda son yazım. Çünkü burası kimsenin çiftliği değil olmamalı. Gereksiz işgal ettiğim için herkesten özür dilerim.